Primul producător european care a lansat o flota cu o tehnologie Euro 6

MEq
By MEq septembrie 12, 2014 17:20

Primul producător european care a lansat o flota cu o tehnologie Euro 6

De la Actros și Arocs la Antos și Atego, Mercedes-Benz este primul producător european care a lansat flota cu o tehnologie Euro 6. În același timp, actualul portofoliu de camioane Mercedes-Benz stabilește noi standarde pentru raportul cost – eficienţă, siguranță și confort. În plus, Mercedes-Benz adaugă și un motor care are drept combustibil gazul natural.
Pentru prima oară împreună la IAA, cele patru modele Actros, Arocs, Antos și Atego prezintă o întreagă serie de caracteristici noi.
Mercedes-Benz Actros este camionul cel mai eficient din punct de vedere al costurilor și consumă mai puțin combustibil decât cel mai economic autovehicul din clasa sa.
Beneficiind de putere, robustețe și eficiență, de la basculantă la capul tractor cu semi-remorcă, Mercedes-Benz Arocs are toate atributele necesare în operațiuni dificile de șantier. Noile funcţii și echipamente, precum “Hydraulic Auxiliary Drive” (HAD), “Turbo Retarder Clutch” sau “Predictive Powertrain Control” (PPC – sistemul care anticipează variațiile drumului și intervine pe sistemul de transmisie al camionului), îl ajută să răspundă unor solicitări extinse ale clienţilor. Aceste sisteme își dovedesc eficacitatea foarte repede în condiții de teren accidentat.
Mercedes-Benz Antos este specialistul pe segmentul operațiunilor de distribuție grea și, în același timp, un camion multifuncțional, care poate fi configurat pentru cerințele specifice ale fiecărui transportator. Acest lucru este susținut și de noua configurație a axei frontale pe perne de aer, introdusă ca opțiune, care permite să se seteze înălțimea de lucru necesară. Disponibil în numeroase variante, Antos poate fi configurat pentru diferite necesităţi de operare.
Mercedes-Benz Atego este liderul european pe piața de camioane de distribuţie cu o masă maximă admisă între 6,5 şi 16 t, reprezentând un etalon în ceea ce privește calitatea și fiabilitatea. La fel ca Antos și Arocs, Atego își marchează în 2014 debutul la IAA.

MEq
By MEq septembrie 12, 2014 17:20

OPINION

ELECTRIFICATION