Terex Trucks se pregătește pentru bauma 2019

MEq
By MEq februarie 14, 2019 12:41

Terex Trucks se pregătește pentru bauma 2019

Vizitatorii expoziției bauma 2019 vor avea șansa să vadă recent modernizatul camion articulat Terex Trucks TA300. Aceasta va fi prima dată când versiunea upgradată a camionului este expusă la o expoziție internațională. Terex Trucks va prezenta vizitatorilor modul în care cele două camioane articulate ale sale – TA300 și TA400 – oferă un cost total redus de proprietate și o productivitate ridicată pe șantier, în proiectele de construcții de mari dimensiuni, în dezvoltări de infrastructură și cariere.

„Bauma este cel mai mare târg din lume pentru utilaje de construcții și, ca atare, este o vitrină pentru aproape orice mașină din această industrie – însă pentru Terex Trucks, este vorba doar despre camioane articulate”, a declarat Paul Douglas, directorul general al Terex Trucks. „Camionul articulat este singurul produs pe care Terex Trucks îl fabrică și, prin urmare, ne putem concentra toată atenția pe această mașină. Suntem experți în orice ține de camioane articulate.”

”Este unul dintre mesajele cheie pe care le aducem la Bauma 2019: suntem specializați în camioane articulate robuste și fiabile. Dar vom discuta și despre investițiile și îmbunătățirile pe care le-am făcut în linia noastră de produse și în rețeaua noastră de distribuitori în continuă creștere. Toate acestea se bazează pe experiența noastră îndelungată în domeniu și ne-au ajutat să ne asigurăm că basculantele noastre articulate sunt tot mai productive și mai fiabile. Terex Trucks este mai puternică decât oricând.

După recenta lansare a versiunii updatate a modelului TA300, care are îmbunătățiri în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil, performanța, productivitatea și confortul operatorului, vedem bauma 2019 ca pe o oportunitate perfectă de prezentare a acestui camion în fața unei audiențe globale”, a continuat Douglas. „În plus, ne vom folosi de acest eveniment pentru a informa oamenii despre modelul TA400, care este cel mai mare camion articulat pe care îl producem. În ceea ce privește sarcina utilă maximă, aceasta este cu 10 tone mai mare la TA400 decât la modelul TA300.”

Începând din august 2018, TA300 încorporează noua transmisie EP320, care vine cu două trepte de viteză suplimentare – opt în total – și patru trepte pentru mersul înapoi. Acest lucru asigură o schimbare mai fină a rapoartelor și, prin urmare, un confort superior pentru operator. În plus, TA300 aduce acum o îmbunătățire cu 5% a eficienței consumului de combustibil, precum și performanțe mai bune, productivitate și confort pentru operator. De asemenea, acum folosește un ulei de transmisie cu o durată mai lungă de viață, ceea ce a dus la creșterea intervalelor schimbului de ulei de la 1.000 la 4.000 de ore.

Viteza maximă a mașinii a crescut la 55 km/h, de la 50 km/h; astfel, clienții pot realiza timpi de ciclu mai rapizi, pot reduce costul de operare per tonă și pot reduce consumul de combustibil. „TA300 este unul dintre produsele noastre de bază, motiv pentru care am lucrat mult și greu pentru a-l face și mai bun pentru clienții noștri”, a mai spus Douglas. „Camionul modernizat TA300 a fost riguros testat timp de aproape doi ani pe plan intern și de către operatori pe șantiere reale, în diferite condiții.” (…) „Terex Trucks continuă să își extindă prezența pe piețele cheie, iar acestea includ Germania, precum și SUA și Franța”, a mai spus Douglas.

MEq
By MEq februarie 14, 2019 12:41