Mobilair M 27 cu capotă din PE şi generator: un compresor mobil multifuncţional performant

MEq
By MEq august 7, 2018 00:27

Mobilair M 27 cu capotă din PE şi generator: un compresor mobil multifuncţional performant

Simplu de manipulat, uşor, performant şi economic – sunt caracteristicile cu care se evidenţiază compresorul mobil Kaeser „Mobilair M 27“. Cu o cantitate de livrare de 2,6 m³/min (la 7 bar), acesta oferă în plus dotări opţionale interesante: compresorul poate fi livrat suplimentar cu un generator şi/sau sistem integrat de tratare a aerului comprimat. Pentru utilizări speciale, există şi o versiune staţionară, pe lângă versiunea deplasabilă rutier, care se poate monta cu uşurinţă, de exemplu, pe suprafaţa de încărcare a unui autocamion.

Sub carcasa de insonorizare a compresorului „Mobilair M 27“ din polietilenă sinterizată prin rotaţie, rezistentă la zgârieturi şi coroziune, se ascunde un veritabil pachet de putere: blocul de compresie cu şurub cu „Profil Sigma“ eficient energetic este proiectat pentru sarcini ridicate de durată şi este antrenat de un motor diesel Kubota performant, răcit cu apă. Astfel, „Mobilair M 27“ furnizează la o cantitate de livrare de 2,6 m³/min la 7 bar aer comprimat mai mult decât suficient pentru operarea a două ciocane de 20 kg sau a altor unelte, precum lănci sau cazmale pneumatice, utilaje de forat sau aparate de pulverizat. În plus, oferă o serie de dotări suplimentare interesante, disponibile opțional: acesta poate fi livrat cu răcitor final şi separator de condens integrate pentru aer comprimat uscat, rece şi/sau cu un generator de 6,5 kVA. Cantitatea de livrare a variantei cu generator este de 1,9 m³/min la 7 bar.

Cu 17,9 kW, modelul M 27 reprezintă aparatul ideal de lucru pentru zone cu emisii reduse, deoarece această clasă de putere nu este supusă obligaţiei dotării cu un filtru de particule. Nici măcar orele răcoroase ale dimineţii nu reprezintă o problemă pentru acest compresor: reglajul anti-îngheţ brevetat, integrat în producţia de serie, protejează sculele folosite contra deteriorărilor cauzate de îngheţ şi coroziune. Toate punctele de întreţinere sunt uşor şi rapid accesibile datorită carcasei de insonorizare cu deschidere largă. Ca accesoriu special practic se poate livra un tambur de înfăşurare a furtunului, cu un furtun uşor de 20 m. Astfel, furtunul de aer comprimat poate fi depozitat generând economii de spaţiu.

MEq
By MEq august 7, 2018 00:27