CTE Solution este noul dealer Keestrack pentru piața din România

MEq
By MEq martie 25, 2022 13:05

CTE Solution este noul dealer Keestrack pentru piața din România

CTE Solution Utilaje Specializate a semnat contractul de reprezentare a mărcii Keestrack pe piața din România. În timpul vizitei la una dintre unitățile de producție ale Keestrack din Šternberk, Republica Cehă, ambele părți – Keestrack și CTE Solution – au fost impresionate de profesionalismul și impulsul fiecărei companii de a face diferența în industria construcțiilor și a reciclării.

CEO-ul Keestrack, Frederik Hoogendoorn, și directorul general al CTE Solution, Andrei Dumitra, au ajuns la acest acord și și-au strâns mâna în showroom-ul recent deschis în Cehia. „În vara anului 2022 ne așteptăm ca primele utilaje Keestrack să fie livrate clienților români de către CTE Solution”, a spus Florin Ioia, Area Sales Manager Keestrack.

CTE Solution își propune să ofere cele mai bune soluții și utilaje pentru construcții, salubritate și reciclare. Gama de utilaje și soluții la cheie este nelimitată, dar include utilaje de construcții, stații de sortare, concasoare, camioane pentru colectarea și transportul deșeurilor, echipamente de curățenie stradală și deszăpezire, echipamente de tratare a deșeurilor municipale, industriale, din construcții și din demolări, soluții complete de tratare a deșeurilor.

„Keestrack se încadrează bine în gama de produse CTE Solution, deoarece produce și proiectează cea mai inovatoare și eficientă gamă de echipamente mobile de concasare și sortare”, a spus directorul general Andrei Dumitra CTE.
La rândul său, Frederik Hoogendoorn CEO al Keestrack a adăugat: „Keestrack și-a consolidat reprezentarea pe piața din România odată cu alăturarea CTE Solution la rețeaua noastră de dealeri.”

MEq
By MEq martie 25, 2022 13:05