Noi utilaje forestiere Hitachi, la DEMO International 2016

MEq
By MEq ianuarie 13, 2017 19:39

Noi utilaje forestiere Hitachi, la DEMO International 2016

Anul trecut, la finele lunii septembrie, la DEMO International, una dintre cele mai mari şi mai renumite expoziţii pentru utilaje forestiere din America de Nord, desfăşurate o dată la patru ani, vizitatorii au putut găsi cam orice are legătură cu industria exploatării forestiere.

Cu această ocazie, vizitatorii au putut vedea noile utilaje forestiere Hitachi: ZX210F-6, ZX260F-6, ZX310F-6 şi ZX370F-6. Disponibile fie ca excavatoare forestiere, fie ca încărcătoare forestiere, noile utilaje s-au prezentat cu cabine complet reproiectate, motoare Isuzu conforme cu normele de emisii Tier 4F / Stage IV, timpi excelenţi de funcţionare, o durabilitate mai mare împreună cu costuri mai mici de operare şi productivitate crescută. Noile modele vor fi disponibile începând cu acest an.

De asemenea, dealerii şi clienţii Hitachi au avut oportunitatea de a face un tur al fabricii de utilaje forestiere Hitachi din Langley, British Columbia (Canada), Deere-Hitachi Specialty Products (DHSP). DHSP a fost înfiinţată în 1998 şi este o unitate de producţie întinsă pe o suprafaţă de 10 684 m², specializată pe utilaje forestiere. Aici se fabrică astfel de utilaje Hitachi şi John Deere, cu capacităţi nominale între 26 şi 46 t.

„Ne bucurăm că am putut prezenta la DEMO International noile utilaje forestiere Hitachi şi că le-am putut oferi clienţilor oportunitatea de a vizita culisele fabricii. Am adus îmbunătăţiri semnificative modelelor din Seria -6 pentru a fi şi mai eficiente, fiabile şi durabile”, a afirmat Dave McFarlane, product marketing manager la Deere-Hitachi Specialty Products.

MEq
By MEq ianuarie 13, 2017 19:39