LiuGong a lansat un încărcător frontal cu ridicare verticală

MEq
By MEq ianuarie 26, 2017 20:31

LiuGong a lansat un încărcător frontal cu ridicare verticală

Anul trecut în noiembrie, la Global Dealer Conference 2016, LiuGong a prezentat un încărcător frontal pe roţi ce marchează o bornă importantă pentru producătorul chinez de utilaje.

Conferinţa anuală Global Dealer nu este doar o oportunitate pentru distribuitorii LiuGong din întreaga lume de a experimenta noi tehnologii şi programe de Product Development, ci şi o ocazie de a celebra realizările anului încheiat şi de a schimba idei pentru viitor.

Principalele inovaţii ale acestui produs sunt braţele cu ridicare verticală şi cinematica Z-bar, ambele în premieră. Calea de ridicare verticală a braţelor a fost dezvoltată pentru a accentua funcţia de bază a încărcătorului: ridicarea şi deplasarea încărcăturii, oferind o sarcină la răsturnare mai mare, precum şi o înălţime de ridicare mai mare decât încărcătoarele frontale convenţionale din aceeaşi clasă de greutate şi putere. De asemenea, costurile privind consumul de combustibil sunt mai mici, deoarece greutatea operaţională a unui utilaj cu ridicare verticală permite mutarea unei cantităţi mai mari de material per kilowatt decât un utilaj cu ridicare radială. Astfel, operatorul mută (încarcă) mai multe tone de material per oră, diminuând investiţia iniţială şi costurile de operare şi de proprietate.

“Această tehnologie va crea o nouă clasă de utilaje. Noul nostru încărcător LiuGong cu ridicare verticală este o premieră pentru un încărcător cu cadru articulat. Ne mândrim să spunem că suntem primii care au dezvoltat şi primii care vor comercializa un încărcător frontal articulat cu ridicare verticală”, a afirmat Edward Wagner, Director al LiuGong New Technology & Test, inventatorul şi inginerul de proiect al acestei tehnologii. Noul produs va fi gata pentru producţia de masă începând cu 2017.

MEq
By MEq ianuarie 26, 2017 20:31