Noi utilaje CASE grupate sub o nouă emblemă, la Samoter

MEq
By MEq februarie 28, 2017 17:48

Noi utilaje CASE grupate sub o nouă emblemă, la Samoter

La ediţia de anul acesta a Samoter, CASE Construction Equipment şi-a debutat noua serie C de miniexcavatoare, împreună cu noua siglă ce marchează a 175-a aniversare a brand-ului , și a făcut un preview al viitoarei serii G de încărcătoare frontale.

Noua linie de miniexcavatoare
Noua serie C de miniexcavatoare, ce include în prezent 6 modele între 1.7 şi 6 tone, a fost deja prezentată publicului de la Samoter. Alte modele se vor alătura celor actuale în cursul anului 2017 şi în 2018. Astfel, noua serie C este un punct de reper tehnologic pe piața miniexcavatoarelor, incluzând numeroase caracteristici, performanțe superioare, un confort maxim și o siguranță îmbunătățită.
”Miniexcavatoarele sunt utilaje esenţiale pentru industria construcţiilor, atât în Italia, cât şi în întreaga Europă. Prin noua serie C îndeplinim cerinţele clienţilor noştri: productivitate excepţională, confort şi siguranţă”, a afirmat Gaston Le Chevalier de la Sauzaye, CASE product manager pentru miniexcavatoare.

Debut şi pentru buldoexcavatoarele cu motoare Tier 4F
CASE a expus şi recent modernizata serie T de buldoexcavatoare. Noile utilaje respectă acum norma Tier 4 Final privind emisiile datorită unei soluţii exclisive SCR-Only care asigură performanțe puternice la un consum scăzut de combustibil și elimină necesitatea utilizării de filtre de particule diesel, catalizatori de oxidare diesel sau regenerare.

O nouă emblemă pe utilaje
Interiorul şi exteriorul utilajelor a fost restilizat de către Centrul de Design al CNH Industrial. Astfel, noul design face parte din strategia Case de a-şi consolida pe viitor imaginea de brand. ”Prin acest proiect am urmărit două obiective. La exterior, să creăm un design care să comunice robusteţe şi precizie, în plus faţă de marca distinsă Case ce reflectă istoria şi valorile companiei în toate modelele. La interior, ne-am focusat pe creşterea confortului şi a calităţii timpului petrecut la bord, folosind materiale speciale”, a afirmat David Wilkie, directorul Centrului de Design al CNH Industrial.

”Sneak preview” al seriei G de încărcătoare frontale
Vizitatorii Samoter au putut vedea în premieră şi noua serie G de încărcătoare frontale, înainte de lansarea sa oficială. Au putut admira noile utilaje, însă pentru toate detaliile tehnice sau pentru un eventual test drive vor trebui să mai aştepte puţin până la lansarea oficială.
”Nu pot intra în detalii încă, dar noile încărcătoare fontale din seria G sunt un pas uriaş înainte, cu respect pentru generaţia existentă de utilaje care este deja foarte apreciată pentru consumul redus de combustibil şi pentru robusteţe. Acestea vor fi cele mai silenţioase încărcătoare frontale CASE, având caracteristici noi, revoluţionare care le vor face lideri în această industrie”, a afirmat Alain De Nanteuil, EMEA product marketing manager.

O gamă completă de echipamente
Pe lângă cele amintite mai sus, standul Case a mai găzduit şi alte utilaje din portofoliul producătorului american, printre care: un excavator pe şenile CX210D (cu tren de rulare îngust NLC), încărcătoare frontale, miniîncărcătoare pe roţi şi pe şenile, precum şi un camion Astra HD9.

MEq
By MEq februarie 28, 2017 17:48