Deutz va oferi în continuare motoare producătorului italian de generatoare Visa SpA

MEq
By MEq iulie 21, 2017 22:49

Deutz va oferi în continuare motoare producătorului italian de generatoare Visa SpA

Deutz și producatorul italian de grupuri electrogene Visa SpA își extind acordul de colaborare. Pe viitor, compania italiană – ce deține mărcile Onis Visa, Nettuno și Tecnoplus SA – va folosi un număr semnificativ mai mare de motoare Deutz în portofoliul său de pompe și generatoare. Volumul de unități va crește gradual pe durata anului 2017, urmând să atingă o cotă aproximativ patru ori a volumului inițial.

Acordul cuprinde furnizarea de motoare tip B/FM 2011 și tip BFM 1013 cu puteri de la 30 până la 250 kVA, pentru folosirea pe grupuri electrogene, precum și motoare tip B/FL 2011 și tip 912/914 răcite cu aer, pentru pompe de apă. Aceste motoare diesel deosebit de robuste sunt ideale pentru utilizarea în zone precum Orientul Mijlociu și Africa. Generatoarele pot fi folosite în orice moment, oferind o disponibilitate ridicată și o întreținere redusă, chiar și la temperaturi extreme și în condiții grele de mediu. Acest lucru se reflectă în cererea puternică de pe piață din aceste regiuni.

În cadrul acestui acord, Deutz garantează un service rapid, de înaltă calitate, furnizat prin rețeaua sa globală de service pentru toate generatoarele și pompele Visa echipate cu motoare Deutz. ”Această înțelegere va consolida potențialul de creștere al companiei noastre. Suntem mândri să fim parteneri ai unuia dintre cei mai importanți producători mondiali de motoare”, a afirmat Marco Baroo, manager general al Visa Group.
Omologul său, Georg Diderich, Senior vicepreședinte pentru vânzări & service EMEA la Deutz AG, a completat: ”Suntem încântați că grupul Visa a ales ca pe viitor să folosească mai multe motoare Deutz și că parteneriatu nostru va crește subtanțial ca urmare a acestui fapt.”

MEq
By MEq iulie 21, 2017 22:49