Mecalac are o gamă nouă de încărcătoare compacte – seria MCL

MEq
By MEq mai 10, 2023 18:56

Mecalac are o gamă nouă de încărcătoare compacte – seria MCL

Decizia de a intra pe această piață s-a născut din cererea tot mai mare de încărcătoare articulate multifuncționale mici în sectoarele agricol, de închirieri și de construcții. Aceste utilaje înlocuiesc treptat alte tipuri de mașini (tractoare cu brațe de încărcare, skid-steere etc.) pentru o mai mare versatilitate, agilitate și siguranță în diverse aplicații.

Noua gamă Mecalac MCL include 6 modele, cu capacități de la 1,74 t la 2,85 t:
– 4 modele cu braț lung (Standard), potrivite nevoilor segmentului agricol
– 2 modele cu brat scurt, potrivite nevoilor segmentului de construcții

MCL2: Dimensiunile sale mici și transmisia îi permit să se miște cu agilitate. Cel mai mic utilaj din gama MCL, dar cu performanțe maxime, are toate caracteristicile modelelor mai mari. Postul modern și ergonomic al operatorului, cu bară de protecție, este disponibil și în versiunea cu cabină.

MCL4: Este un compromis excelent între dimensiunile compacte și performanța de ridicare. Cu motorul său de 18,4 kW, este ideal pentru flotele de închiriere care doresc un utilaj durabil și de înaltă performanță. Greutatea redusă de transport permite, de asemenea, transportul lui pe o remorcă rutieră.

MCL6: Este ce e mai bun la MCL4, dar cu mai multă putere. Motorul său de 36 kW îi permite să atingă și să mențină viteze mari pe drum. Debitul său hidraulic ridicat și viteza de execuție îi permit să crească în mod considerabil productivitatea pe șantier.

MCL8: Puterea, înălțimea mare de descărcare și capacitatea de ridicare sunt cuvintele cheie care au ghidat designul acestei mașini. Încărcătorul este în largul său în orice împrejurări, fie că este vorba de încărcare, manipulare sau acționarea uneltelor de lucru hidraulice.

MCL4+ / MCL6+: Versiunile cu braț scurt răspund nevoilor specifice ale diferitelor aplicații, în special în sectorul construcțiilor, oferind o sarcină de basculare crescută.

Toate utilajele vor fi disponibile în 3 versiuni: cu pavilion, cu pavilion și bară de protecție rabatabilă sau cu cabină. De asemenea, toate pot opera o gamă largă de atașamente.

Cele mai noi tehnologii Mecalac
Noile încărcătoare compacte MCL pot fi echipate cu cele mai recente tehnologii Mecalac de confort și asistență pentru operator, incluzând:
• M-Drive: Transformați utilajul dvs. într-un tool carrier. Operatorul poate controla viteza utilajului din pedala de picior la o turație selectată a motorului (accelerație manuală).
• Speed-control: Redefiniți intervalul de viteză care poate fi utilizat prin intermediul pedalei, după cum este necesar. De exemplu, alegerea unei turatii mai mici vă va permite să executați un task cu o precizie mai mare.
• MyMecalac Connected Services: Maximizați folosirea utilajului dvs. folosind date optimizate și accesibile ale mașinii, reducând timpii de nefuncționare și gestionând mai bine flota.
• Start-up digicode: O tastatură care vă permite să controlați mai bine folosirea utilajului.

MEq
By MEq mai 10, 2023 18:56