Continental își extinde oferta de produse pentru autobasculante rigide cu un compus rezistent la tăiere pentru anvelopele RDT-Master

MEq
By MEq martie 26, 2019 15:50

Continental își extinde oferta de produse pentru autobasculante rigide cu un compus rezistent la tăiere pentru anvelopele RDT-Master

Continental își extinde în continuare portofoliul de anvelope pentru industria terasieră. Compania tehnologică a lansat recent un nou compus pentru anvelopa sa RDT-Master, destinată utilizării pe camioane cu șasiu rigid. Compusul rezistent la tăiere a fost dezvoltat pentru aplicații dure și abrazive, în care anvelopele trebuie să reziste în condiții de drum cu piatră ascuțită.

Cerințele pentru anvelopele OTR, în special pe șantierele miniere de suprafață și de construcții, sunt în continuă creștere. Totodată, anvelopele trebuie personalizate individual pentru domeniile lor de aplicare. Noua anvelopă RDT-Master cut-resistant (CR) a fost dezvoltată special pentru utilizarea pe camioane rigide (RDT). Aceste vehicule sunt adesea folosite în medii agresive, în care rezistența la un grad ridicat de abraziune, tăieturi și cipuri e necesară în mod predominant. Datorită noului sistem de îmbinare a polimerilor, pe bază de cauciuc sintetic de înaltă calitate și componente selectate, anvelopa RDT-Master CR oferă o bună protecție și rezistență la uzură, menținând totodată niveluri bune de disipare a căldurii.

Noua anvelopă RDT-Master CR cu compus rezistent la tăiere dispune acum de o protecție ridicată a carcasei împotriva tăieturilor și deteriorărilor cauzate de obiectele străine, precum și de un design inovator cu blocuri de umăr deschise, pentru o capacitate optimă de auto-curățare și o tracțiune îmbunătățită. Noul compus completează rețeta de compus standard pentru anvelopa RDT-Master, care se potrivește perfect în aplicații mixte pe diferite suprafețe. RDT-Master ST oferă un compus intermediar bine echilibrat care acoperă cicluri de încărcare mai lungi decât cele ale modelului rezistent la tăiere, oferind în același timp o bună rezistență la abraziune.

MEq
By MEq martie 26, 2019 15:50