Conceptul „One Tadano” strălucește în noua aliniere de brand

MEq
By MEq decembrie 7, 2021 16:25

Conceptul „One Tadano” strălucește în noua aliniere de brand

Transformarea face parte din strategia pe termen lung a Tadano de a deveni numărul 1 la nivel mondial în industria echipamentelor de ridicat. Ca parte a acestei transformări, în luna aprilie a acestui an, Tadano a anunțat decizia de a se armoniza sub un singur brand. Ca pas important în realizarea conceptului „One Tadano”, această armonizare este acum implementată la nivel mondial și va fi utilizată pentru toate macaralele mobile.

Numele categoriilor, denumirile modelelor și schemele standard de culoare au fost armonizate pentru macaralele tot-teren și pentru cele montate pe sașiu de camion, produse la Tadano Faun GmbH; macarale pe șenile cu braț cu zăbrele, macarale pe șenile cu braț telescopic și macarale tot-teren produse la Tadano Demag GmbH; și macarale pe șenile cu braț telescopic produse de Tadano Mantis Corporation.

Pentru macaralele tot-teren, noile nume de model vor include tipul/numele gamei, urmat de numărul de axe, capacitatea de ridicare în tone metrice, specificațiile de motor și/sau braț (unde este cazul) și numărul versiunii.
De exemplu:
・AC 7.450-1 este noul nume de model pentru macaraua tot-teren de 450 t cu 7 axe (fosta AC 450-7).
・AC 4.070-1 este noul nume de model pentru macaraua tot-teren 70 t cu 4 axe (fosta ATF 70G-4).

Pentru macaralele pe șenile cu braț cu zăbrele, noul nume de model va conține tipul/numele gamei, urmat de numărul seriei vechi, capacitatea de ridicare în tone metrice și apoi numărul versiunii.
De exemplu: CC 88.1600-1 este noul nume de model pentru macaraua pe șenile cu braț cu zăbrele cu o capacitate de ridicare de 1.600 t (fosta CC 8800-1).

Pentru macaralele pe autoșasiu produse în Germania, noile nume de model vor include tipul/numele gamei, urmat de numărul de axe, capacitatea de ridicare în tone metrice și numărul versiunii – la fel ca în cazul macaralelor tot-teren. La macaralele pe șenile cu braț telescopic, denumirile actuale ale modelelor vor fi continuate, fără modificare. Tadano va continua să asigure asistența și piese pentru produsele noi, actuale și vechi, astfel încât clienții să își desfășoare businessurile ca de obicei.

Pe lângă armonizarea de brand, sunt în desfășurare si alte activități ale Grupului Tadano, precum integrarea operațiunilor europene și nord-americane. Mai mult, Grupul Tadano se angajează în inovații interesante, cum ar fi dezvoltarea în comun de noi macarale tot-teren de către Tadano Faun și Tadano Demag, precum și noi tehnologii și soluții ecologice. Grupul Tadano și-a stabilit obiectivul clar de a reduce emisiile de CO2 din activitățile sale de business din întreaga lume cu 25% și din produsele sale cu 35% până în 2030, iar până în 2050 dorește să devină un producător neutru în ceea ce privește amprenta de carbon.

MEq
By MEq decembrie 7, 2021 16:25