Kobelco lansează în Europa noua generație de excavatoare pentru demolări

MEq
By MEq mai 9, 2022 13:37

Kobelco lansează în Europa noua generație de excavatoare pentru demolări

Story Highlights

  • Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME)
  • excavator pentru demolari la mare inaltime
  • Kobelco SK550DLC-11
  • sistem de brat NEXT
  • high elevation and foundation demolition
  • utilaje Kobelco

Related Articles

Ca lider de piață în Japonia, în sectorul utilajelor pentru demolări, Kobelco înțelege provocările de pe șantierele de demolări, unde utilajele trebuie să fie suficient de puternice pentru a rezista în condiții dificile, dar și pentru a duce treaba la bun sfârșit. Având în vedere acest lucru, Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) anunță lansarea în Europa a noii generații SK550DLC-11, ce livrează performanțe sporite ale motorului, durabilitate crescută și confort îmbunătățit pentru operator, comparativ cu modelul anterior.

Noul Kobelco SK550DLC-11 înlocuiește modelul SK550DLC-10, lansat pentru prima dată în 2018. La fel ca predecesorul său și ca modelele de capacitate mai mică, SK350DLC și SK400DLC, versatilul SK550DLC-11 dispune de sistemul dovedit NEXT, pentru demolări la mare înălțime și demolări de fundații, permițând transportul ușor între proiecte.

În timp ce Kobelco SK550DLC-11 este un utilaj de bază normal, sistemul de braț NEXT dezvoltat de Kobelco înseamnă că utilajul poate fi adaptat pentru mai multe aplicații pe șantier, inclusiv în proiecte de demolare la mare înălțime, dar și pentru fundații de clădiri. Utilajul are patru configurații de braț ultra-lungi (pentru mare înălțime) și poate lucra la o înălțime maximă de 27,5 m. Configurația separată de braț (pentru fundații) este ideală pentru abordarea etajelor inferioare ale clădirilor înalte și permite o adâncime maximă de lucru de 6,2 m. Brațele consolidate pot fi înlocuite cu ușurință direct pe șantier.

„Kobelco este lider în domeniul utilajelor pentru demolări, iar SK550DLC-11 oferă clienților versatilitatea și flexibilitatea de a putea efectua atât lucrări de demolare cu rază mare de acoperire, cât și demolări de fundații, toate cu același utilaj. Sistemul NEXT este un mare atu în vânzarea acestui utilaj, deoarece a fost proiectat pentru a economisi semnificative costurile și timpii pe șantier; brațele pot fi înlocuite pe loc în aproximativ 30 de minute, iar utilajul poate fi transportat cu ușurință pe o remorcă obișnuită. Excavatorul pentru demolări SK550DLC-11 a fost, de asemenea, consolidat pentru a rezista unora dintre cele mai dure condiții de operare. La fel ca toate utilajele Kobelco, SK550DLC-11 este construit pentru a rezista.”

MEq
By MEq mai 9, 2022 13:37