Cat Slope Assist va fi în echiparea standard a buldozerelelor D6T

MEq
By MEq martie 3, 2016 15:23

Cat Slope Assist va fi în echiparea standard a buldozerelelor D6T

Tehnologia Slope Assist pentru buldozere face parte dintr-o suită largă de tehnologii Cat Connect. Cat Slope Assist ajută operatorii să atingă panta dorită prin menținerea automată a lamei buldozerului la unghiuri stabilite.

Tehnologia GRADE ajută la controlul lamei astfel încât operatorii să obţină o calitate mai bună a muncii, în mai puțin timp. Astfel, operatorii cu experiență pot lucra mai productiv, iar cei mai puțin experimentați pot obține mai repede rezultate mai bune. Pot încheia lucrul cu până la 39% mai rapid, pot obţine o suprafață cu o calitate mai bună cu până la 68%, efortul depus fiind cu până la 82% mai mic.
Slope Assist se va regăsi în dotarea standard pe D6T, integrată din fabrică – nu necesită hardware sau software suplimentar. Tehnologia va fi disponibilă de la jumătatea lui 2016, începând cu configuraţiile LGP, LGP VPAT şi XW VPAT, şi va fi completată de un nou monitor color LCD care va afişa valorile Slope Assist, precum și o varietate de informații de operare și funcții ale mașinii.

Specificaţii Cat D6T:
Motor: Cat C9.3 ACERT
Puterea netă: 154 kW
Greutatea operaţională (min/max): 17 753 kg / 24 336 kg
Capacitatea lamei: între 3.7 şi 5.3 m3

MEq
By MEq martie 3, 2016 15:23