Sistemele de excavare Leica iCON suportă acum sisteme de control Excidor AB

MEq
By MEq august 31, 2017 01:44

Sistemele de excavare Leica iCON suportă acum sisteme de control Excidor AB

Leica Geosystems, lider în industria tehnologiei de măsurare, a anunțat că sistemele sale iCON de control al utilajelor de excavare suportă acum sisteme de control al înclinării și rotirii fabricate de compania suedeză Excidor AB, cunoscut dezvoltator și producător de sisteme de control ergonomice, software-uri, tastaturi și componente electronice pentru mediul de operare.

Acest nou parteneriat permite sistemelor de control Leica iCON iXE2 și iXE3 multifuncționale 2D și 3D să citească valoarea de rotație prin intermediul unității de control Excidor ExciControl TRC, care se regăsește în principal pe utilaje forestiere, excavatoare și încărcătoare frontale pe roți. Creat pentru a crește productivitatea și pentru a maximiza utilizarea și beneficiile soluției de control al mașinii, iCON 3D poate citi și calcula rotația cupei și poate ghida cu acuratețe operatorul pentru a obține înclinația dorită.

„Acest nou parteneriat asigură precizia și ușurința utilizării, care îi permit operatorului să-și facă treaba mai eficient. Soluțiile Leica 2D și 3D în combinație cu un rotor basculant oferă un impuls semnificativ randamentului proiectului, făcând excavarea mai ușoară și mai productivă”, a declarat Johan Arnberg, președinte al diviziei Leica Geosystems Machine Control.

Tehnologia oferită de Leica Geosystems și Excidor AB le permite clienților să gestioneze viteza de lucru în activități solicitante pentru a realiza obiectivele de productivitate. Utilajele eficiente pot reduce semnificativ timpul de nefuncționare, costurile de operare și pot face business-ul mai rentabil. „Suntem încântați să colaborăm cu Leica Geosystems pentru a spori eficiența controlului utilajului”, a declarat Sören Byström, CEO la Excidor AB. „Aducând progrese semnificative în eficiența nivelării, ne propunem să facem proiectele clienților noștri ușoare, rentabile și să maximizăm timpii de lucru”.

MEq
By MEq august 31, 2017 01:44