Bergerat Monnoyeur anunță lansarea noii game de buldoexcavatoare Cat

MEq
By MEq iulie 22, 2020 15:39

Bergerat Monnoyeur anunță lansarea noii game de buldoexcavatoare Cat

La împlinirea a 35 de ani de când Caterpillar produce buldoexcavatoare, Bergerat Monnoyeur România anunță lansarea a patru noi modele ce duc mai departe succesul primelor buldoexcavatoare Cat (seria A) din 1985. De-a lungul anilor, cerințele și aplicațiile clienților s-au schimbat, însă buldoexcavatoarele Cat continuă să fie proiectate de experți la aceeași calitate de neegalat, pentru a satisface nevoile clienților din toată lumea.

Noua gamă de buldoexcavatoare Cat cuprinde modelele 428, 432, 434 și 444 și se caracterizează mai mult ca oricând prin confort, eficiența consumului de combustibil și control. Fiecare model include un monitor interactiv pentru alegerea setărilor și a modurilor de putere, un motor Cat ce respectă ultimele standarde europene de emisii (Stage V), emblematicul braț Cat, un sistem hidraulic puternic și sistemul ProductLink pentru monitorizarea performanțelor utilajului.

Testate de o echipă de operatori din România
Pentru dezvoltarea noii game de buldoexcavatoare Cat, Bergerat Monnoyeur a trimis, în februarie 2019, la Caterpillar Malaga Demonstration and Learning Center, o echipă de operatori din România care a participat la testarea noilor buldoexcavatoare și a oferit echipei de ingineri Caterpillar feedback-ul lor cu privire la forța utilajului, viteza de răspuns a sistemului hidraulic, senzitivitatea comenzilor, confortul interior etc.

Mai mult, unul dintre cele patru noi modele de buldoexcavatoare a fost testat și monitorizat timp de un an în România, după cum ne comunică Irina Drăgan, Product Marketing Manager, Bergerat Monnoyeur România: “Buldoexcavatorul este, în continuare, considerat unul dintre cele mai versatile și populare utilaje din România, având cea mai mare pondere în totalul utilajelor vândute în țara noastră. Deoarece piața românească este în primele trei din Europa din punctul de vedere al vânzărilor de buldoexcavatoare Cat, Bergerat Monnoyeur a făcut parte din proiectul Caterpillar denumit “Field Follow”, ceea ce a însemnat că un model din noua gamă a fost testat în România timp de un an, lucrând aproximativ 1500 de ore în diverse aplicații. Ca întotdeauna, operatorii au fost cei care au contribuit la definitivarea detaliilor, a opțiunilor, a inovațiilor aduse de către Caterpillar noilor modele. Operatorii noștri experimentați se numără, de azi înainte, printre cei care și-au pus amprenta asupra noilor buldoexcavatoare Cat.“

Bucurați-vă de un control absolut
De la găsirea unor noi modalități de dezvoltare a afacerii sau de gestionare a fluxului financiar și până la impactul cauzat de fluctuațiile generate de prețul combustibilului, activitatea din zilele noastre se desfășoară într-o lume plină de incertitudine. De aceea, când este vorba de achiziția următorului buldoexcavator, controlul și certitudinea sunt criterii extrem de importante.
Caterpillar înțelege foarte bine aceste lucruri și, de aceea, fiecare funcție și inovație are rolul de a reduce riscul, a eficientiza consumul de combustibil, maximizând totodată puterea și precizia.

Economie de combustibil
Respirați ușor cu un motor Cat puternic și eficient – C3.6 respectă ultimele norme ale standardului european de emisii Stage V. Cu toate că utilizează cu până la 10% mai puțin combustibil, oferă aceeași putere și densitate a cuplului, iar sistemul de post-tratare a emisiilor nu necesită vreo întreținere.

Lucrați în ritmul care vă convine
În noul buldoexcavator Cat, puteți schimba viteza și timpul de răspuns al sistemului hidraulic în funcție de preferințele dvs., de competențe sau de tipul lucrării. Utilizați monitorul interactiv pentru a vă seta preferințele de operare personale și a lucra, de fiecare dată, în ritmul care vă convine. Mai mult, operarea utilajului este extrem de comodă datorită comenzilor electrohidraulice ergonomice, montate pe scaun. Acestea sunt proiectate pentru a vă asigura mai mult control asupra fiecărei mișcări.

Confortul și siguranța sunt prioritare
Fiecare aspect al cabinei a fost proiectat pentru confortul și siguranța dvs. Scaunul cu suspensie pneumatică se adaptează la greutatea dvs. și puteți schimba poziția suportului pentru braț după cum vă este comod. Dvs sunteți cel care decideți când și dacă porniți comenzile electrohidraulice, pentru că în cabina Cat sunteți întotdeauna în control.


Bergerat Monnoyeur, dealer Cat de peste 80 de ani și parte a Grupului Monnoyeur, este reprezentantul exclusiv al producătorului american Caterpillar în România și Republica Moldova. Lider de piață și promotor al soluțiilor tehnice și financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul și prietenul dvs. Pentru mai multe detalii accesați www.bm-cat.ro.

MEq
By MEq iulie 22, 2020 15:39