Tigercat a dezvoltat un simulator de harvester

MEq
By MEq februarie 21, 2022 23:54

Tigercat a dezvoltat un simulator de harvester

Pe măsură ce divizia cut-to-length (CTL) de la Tigercat continuă să introducă noi produse și inovații, nevoia de soluții de pregătire mai avansată a crescut. Anul trecut, Tigercat a colaborat cu CM Labs Simulations pentru a dezvolta o serie de simulatoare care vor reproduce funcționalitatea și comportamentul utilajelor sale forestiere, forwardere și harvestere pe roți. Iar primul finalizat a fost simulatorul de harvester pe roți.

Există multe beneficii în utilizarea unui simulator, nu numai pentru instruire, ci și pentru angajatori, pentru a verifica potențialii angajați. Companiile sunt capabile să evalueze modul în care un operator va efectua și utiliza aceste informații atunci când i se atribuie sarcini.
Operatorii pot fi instruiți pe un simulator, fără teama că vor deteriora utilajul, astfel încât experimentarea cu diferite tehnici sau încercarea de noi metode să se poată face în siguranță și fără riscuri. De asemenea, prin instruirea pe un simulator, nu sunt ocupate alte utilaje și astfel producția nu este afectată. Odată ce operatorii au pregătire practică pe simulator, aceasta le permite să treacă la utilaje reale, atingând niveluri de productivitate inițială mai ridicate si astfel reducând costurile de început.

Simulatoarele Tigercat includ trei ecrane, o platformă mobila, precum și software-ul și hardware-ul de control asociate utilajului Tigercat. Software-ul simulatorului comunică direct cu software-ul de control al utilajului Tigercat, astfel încât comenzile sunt identice cu cele de pe utilajul real. Orice ajustări care pot fi făcute pe utilaj pot fi făcute și pe simulator, ceea ce îi ajută pe operatori să învețe nu numai abilitățile motorii, ci și efectele numeroaselor reglaje ale utilajului disponibile pentru operatori.

Simulatoarele Tigercat sunt echipate cu un scaun pentru operator, inclusiv comenzile de control, sistemul de control computerizat al utilajului, precum și sistemul de control al capului de recoltare al harvesterului de pe simulator. Pentru noii operatori, tranziția de la virtual la real este aproape imperceptibilă.

„Introducerea simulatorului Tigercat oferă dealerilor un instrument valoros de instruire care poate însemna pentru proprietarii de utilaje economii semnificative de costuri inițiale. Utilizarea simulatorului pentru instruirea abilităților operaționale în medii realiste îi permite noului operator să intre într-un utilaj real cu niveluri de productivitate mult mai ridicate chiar de la început. Acest lucru poate aduce venituri suplimentare în producție și poate evita deteriorarea costisitoare a utilajului”, a afirmat Jon Cooper, vicepreședinte Tigercat pentru sisteme cut-to-length.

MEq
By MEq februarie 21, 2022 23:54