Kalmar introduce un nou stivuitor electric de manipulat containere goale

MEq
By MEq iunie 14, 2024 20:07

Kalmar introduce un nou stivuitor electric de manipulat containere goale

Story Highlights

  • Kalmar
  • stivuitor electric de manipulat containere goale
  • manipulator pentru containere goale Kalmar
  • cargo handling
  • Kalmar electric empty container handler

Related Articles

Kalmar, companie membră a Cargotec, a anunțat lansarea unui nou stivuitor electric pentru manipularea containerelor goale, ce completează gama sa de soluții eco-eficiente care include reachstackere, tractoare pentru terminale și stivuitoare.

Manipulatorul electric pentru containere goale Kalmar folosește o platformă electrică dovedită ce utilizează același sistem de acționare electric ca și reachstacker-ul electric Kalmar și stivuitorul electric greu Kalmar. Toate aceste soluții sunt construite pe platforma Kalmar de generație G.

Kalmar introduce un nou stivuitor electric de manipulat containere goale Stivuitorul electric pentru manipulat containere goale Kalmar este disponibil într-o configurație single-stacker, cu capacități de 9 și 10 tone și înălțimi de ridicare de la 5 la 8 niveluri de înălțime. Configurația cu dublu stivuitor (double-stacker) este disponibilă în capacități de 10 și 11 tone, cu înălțimi de stivuire de la 5+1 la 8+1 niveluri de înălțime. Toate modelele sunt compatibile cu o gamă largă de tipuri de chargere și includ bine cunoscuta cabină EGO ce oferă operatorului un confort maxim.

Kalmar oferă trei dimensiuni diferite de baterie – de 163, 293 și 391 kWh – pentru a îndeplini cerințele diferite de sarcină și de timp de funcționare. Manipulatorul electric pentru containere goale Kalmar este proiectat pentru a minimiza pierderile de energie și pentru a optimiza acumularea de energie. Acest lucru asigură intervale mai lungi între încărcări, îmbunătățește durata de exploatare și performanța bateriei și, nu în ultimul rând, reduce dimensiunea și costurile bateriei. Sistemul de monitorizare termică încorporat se asigură că bateriile rămân în intervalul optim de temperatură pe durata operării.

„Anunț cu mândrie cele mai recente inovații eco-eficiente de la Kalmar. Stivuitorul electric pentru manipularea containerelor goale este cel mai nou membru din portofoliul nostru electric. A fost dezvoltat în strânsă cooperare cu baza noastră de clienți, mulți dintre aceștia alegând electrificarea, pe acest drum al decarbonizării și reducerii costurilor operaționale. Această lansare continuă istoricul nostru în promovarea pe piață a soluțiilor care să îi ajute pe clienți să reducă impactul de mediu al operațiunilor lor”, a declarat Peter Olsson, Head of Global Sales, Counter Balanced, Kalmar.

MEq
By MEq iunie 14, 2024 20:07