Terex Recycling Systems introduce tocătorul electric pentru deșeuri TDS-V20SE

MEq
By MEq iunie 27, 2024 22:24

Terex Recycling Systems introduce tocătorul electric pentru deșeuri TDS-V20SE

Terex Recycling Systems, producător de instalații și echipamente modulare pentru reciclare, anunță lansarea tocătorului electric staționar TDS-V20SE. Conceput pentru a procesa o gamă largă de materiale, inclusiv deșeuri C&I (comerciale & industriale), lemn și deșeuri vegetale, acest tocător cu turație medie excelează în producerea de RDF (combustibil derivat din deșeuri) sau SRF (combustibil solid recuperat / combustibil recuperat specificat) și biomasă cu specificații înalte.

TDS-V20SE este un activ valoros pentru depozitele de deșeuri, în operațiunile de management al deșeurilor și în stațiile de reciclare, inclusiv MRF-uri (unități de reciclare a materialelor) sau companii care au ca domeniu de activitate produse de tipul RDF, SRF sau biomasă. Folosit fie ca utilaj independent, fie ca unitate încorporată în stații de reciclare, tocătorul staționar Terex TDS-V20SE oferă performanțe și fiabilitate excepționale.

Terex Recycling Systems introduce tocatorul electric pentru deșeuri TDS-V20SETDS-V20SE poate fi folosit ca tocător primar sau secundar și are comenzi intuitive și programe preinstalate pentru a-l face extrem de ușor de utilizat. Caracteristicile includ o cameră de tocare cu arbore dublu, dezvoltată de Vecoplan, o transmisie hidrostatică independentă alimentată electric și un ciur de dimensionare a produsului. Toate acestea îmbunătățesc performanța și eficiența operațională, reducând în același timp impactul asupra mediului.

Sistemul de sortare, disponibil în diferite dimensiuni, încorporează un sistem inteligent de protecție care permite operatorilor să selecteze dimensiunea dorită a fracției, manipulând eficient obiectele străine. Această capacitate de a produce o dimensiune controlată a fracției într-o singură trecere economisește timp și crește eficiența.

Diverse opțiuni suplimentare includ extensii de buncăr, permițând manipularea eficientă a volumelor și capacităților mai mari și un sistem de gresare automată, care simplifică întreținerea și prelungește durata de viață a echipamentului. O altă opțiune este o cameră video și un monitor pentru camera de tocare, care oferă informații în timp real asupra proceselor de mărunțire. Cu aceste dotări opționale, TDS-V20SE oferă versatilitate și eficiență, dând putere proprietarilor să-și optimizeze procesele de reciclare.

„Terex Recycling Systems continuă să se dezvolte. Odată cu adăugarea modelului TDS-V20SE în gama noastră de produse, oferim acum tehnologia de mărunțire deja dovedită din portofoliul nostru mobil existent, cu avantajul suplimentar al utilizării energiei electrice”, a dclarat Kenny Hull, Product & Commercial Manager al Terex Recycling Systems.

MEq
By MEq iunie 27, 2024 22:24