Ce este și ce nu este Cat Reman?

MEq
By MEq aprilie 1, 2022 11:29

Ce este și ce nu este Cat Reman?

Story Highlights

  • Caterpillar
  • Cat Reman
  • piese si componente Cat
  • remanufacturare
  • Bergerat Monnoyeur Romania - dealer oficial Cat
  • remanufactured
  • Cat Parts Warranty
  • utilaje Cat

Related Articles

Remanufacturarea beneficiază de a doua viață a pieselor unui motor diesel Cat și a altor componente, readucând piesele uzate la o stare ca nouă. Atunci când cumperi o componentă Cat Reman, obții aceeași calitate, garanție, performanță și fiabilitate, însă la o fracție din costul unei versiuni noi a piesei respective. Practic, singura diferență dintre o piesă nouă și una Cat Reman este prețul. | MEQ

Diferența pe care o face Cat Reman
Mulți producători curăță piesele uzate, apoi le alezează și le frezează. Alte companii aplică eticheta „remanufactured” pieselor care ar trebui descrise ca „repair and return”. Ele repară ceea ce este defect, dar nu fac alte upgrade-uri, lucru ce duce la probleme de calitate și fiabilitate. Aici, abordarea Caterpillar este diferită și mai cuprinzătoare. Remanufacturarea nu înseamnă reconstrucție, reciclare, reparare, revizie sau reducerea ciclurilor de viață. E ceva mai mult.

Toate motoarele și componentele Cat Reman sunt:
– Dezasamblate până la cele mai mici părți, pierzându-și identitatea inițială
– Curățate pentru a îndepărta chiar și resturile microscopice
– Inspectate pentru imperfecțiuni și fisuri
– Se folosește tehnologie de ultimă generație pentru a salva piesele care altfel ar fi aruncate la reciclare
– Asamblate în componente ca noi, cu toate actualizările tehnologice
– Testate la aceleași standarde ca piesele noi Cat
– Asigurate de garanția pentru piese Cat (Cat Parts Warranty)

O soluție de reparație ready-to-go
Majoritatea motoarelor Cat Reman, a pieselor de motoare diesel și a altor componente sunt disponibile și gata de instalare, oferindu-ti mai multe opțiuni în timpul reparațiilor și reviziilor. Atunci când o piesă veche este înlăturată, intră în rol una nouă, menținând la minimum timpii de nefuncționare (așa-zisul downtime). Indiferent dacă repari singur sau te bazezi pe dealerul tău Cat, componentele Cat Reman te repun rapid în producție.

Patru motive pentru care componentele Cat Reman sunt de încredere:
1. Calitate din fabrică, de fiecare dată
2. Bani economisiți în reparații
3. Mai multe opțiuni
4. Timpul de reparații se poate converti în timp de disponibilitate a utilajului

Mai multe despre Cat Reman
Începând din 1973, Cat Reman a ajutat Caterpillar, dealerii Cat și clienții Cat să reușească, oferindu-le piese de schimb de înaltă calitate, la costuri reduse, refabricate din componente Cat originale.

Este modul în care compania readuce la viață valoarea de bază a fiecărui produs Cat, astfel încât clientul să poată reduce risipa, să își scadă costul total de proprietate și să extindă valoarea investiției în produs.

Utilajele Cat și serviciul Cat Reman merg mână în mână din momentul în achiziției unui produs si până la întreținere, reparare, reconstrucție și revizie. Atunci când clientul returnează componenta Cat uzată dealerului său, Cat Reman o salvează, o reproiectează și o remanufacturează folosind procese și tehnologii de ultimă generație pentru a recupera și reînnoi calitatea și performanțele încorporate.

Practic, componentele Cat Reman reprezintă alegerea reprezentantului oficial și a clientului pentru piese de schimb de înaltă calitate, la prețuri accesibile și ușor disponibile. Iar pentru aceasta, Caterpillar oferă peste 7600 de produse Cat Reman, gata de folosință, prin intermediul dealerului său oficial.
Sursa: cat.com

MEq
By MEq aprilie 1, 2022 11:29