Găsește piesele potrivite pentru utilajul tău Cat

MEq
By MEq noiembrie 20, 2023 17:19

Găsește piesele potrivite pentru utilajul tău Cat

Alegerea celor mai bune piese pentru utilajul tău Caterpillar contează. Iată câteva sfaturi care te-ar ajuta să găsești rapid cea mai potrivită piesă originală Cat de care, foarte probabil, ai nevoie în cel mai scurt timp, pentru a reduce la minimum perioadele de inactivitate ale utilajului.

Pentru Caterpillar, excelența este una dintre valorile de bază și pe care se străduiește să o asocieze fiecărui utilaj în parte și fiecărei componente Cat. Însă, angajamentul producătorului nu se oprește aici. Cu servicii precum Service Information System (SIS) și asistență 24/7 (cu disponibilitate în funcție de dealer), Caterpillar se asigură că achiziționarea unei piese greșite și timpii extinși de imobilizare ai utilajului sunt de domeniul trecutului.

Găsește piesele potrivite pentru utilajul tău CatRecent, Cat a realizat un chestionar online în rândul clienților săi, pentru a înțelege cum își achiziționează piesele, și au constatat că:
– 38% dintre clienți Cat își sună direct dealer-ul.
– 32% dintre clienții Cat cumpără online.
– 14% dintre clienții Cat cumpără folosind o aplicație.
– 16% dintre clienții Cat cumpără „in-store”.

Un subiect comun în rândul clienților intervievați cu privire la „ce anume ar ușura cumpărăturile de piese” este acela de avea informații mai bune pentru a fi sigur că achiziționează piesa potrivită și că beneficiază de servicii complete. Astfel, specialiștii Caterpillar au realizat o listă cu cele mai importante aspecte de care clienții trebuie să țină cont atunci când cumpără piese, pentru a se asigura că reduc timpii de nefuncționare, astfel încât să poată spune #LetsDoTheWork.

1. Filtrează căutarea după numărul de serie al utilajului, pentru a gasi doar piese care se potrivesc
Pagina Parts.cat.com are o funcție de căutare după numărul de serie, ce poate fi folosită de oricine. Cu această funcție, clientul doar introduce numărul de serie sau modelul utilajului său, iar atunci când caută piese comandate în mod obișnuit (cum ar fi filtre, garnituri și altele) e sigur că obține potrivirea perfectă, 100%, din timp util. Trebui doar să se asigure că are bifa verde.

2.Planifică-ți întreținerea (și ține-te de program!)
Acum, pe parts.cat.com, puteți achiziționa un Kit de întreținere planificată Cat. Ce este înăuntru? Acesta cuprinde piesele potrivite pentru utilajul tău specific și intervalul de întreținere, ceea ce economisește timp și elimină orice aproximare. În plus, întreținerea regulată cu piese Cat originale ajută componentele să aibă o durata de viață mai lungă și să mențină funcționarea utilajului la performanțe maxime. Rezultatul? Maximizarea orelor de lucru și oportunitatea de a preoduce bani cu utilajul respectiv.

3. Service Information System
Una dintre cele mai utile funcții de pe Parts.cat.com este Service Information System (SIS). Timpii de imobilizare pe șantier dau dureri de cap, dar SIS se asigură că grija asta e de domeniul a trecutului. Cu SIS, clientul poate vedea o diagramă a pieselor din utilajul său, cu informații despre ce piese au nevoie de service și achiziție. Prin integrarea sa pe pagina parts.cat.com, poți comanda cu ușurință piesele de care ai nevoie pentru intervalul viitor de service – fără timpi de nefuncționare incluși.

Găsește piesele potrivite pentru utilajul tău Cat

MEq
By MEq noiembrie 20, 2023 17:19