ALLU lansează și demonstrează noi produse și soluții, la Bauma 2019

MEq
By MEq februarie 13, 2019 22:59

ALLU lansează și demonstrează noi produse și soluții, la Bauma 2019

În aprilie, la bauma 2019, ALLU va expune și va face demonstrații live cu echipamentele sale din gamele Transformer, Processor și alte produse din propriul portofoliu. Pe lângă echipamentele actuale deja consacrate, ALLU va expune ultimele progrese tehnologice și va lansa noi soluții interesante.

ALLU va introduce noi produse și soluții, precum:
– Noua aplicație ALLU Mobile App cu funcții noi, menite să contribuie la îmbunătățirea productivității clienților și a siguranței șantierului, oferind totodată servicii optimizate pentru clienți.
– Structura de lame ALLU TS cu două dimensiuni de fragmente și o nouă grosime a lamei de 8 mm.
– Noile variații de lame duble/triple ALLU TS pentru combinații între dimensiuni de la 8 mm până la 105 mm, oferind mai multe posibilități pentru o singură cupă concasoare-sortatoare ALLU.

Structura unică brevetată a lamei TS a fost dezvoltată de ALLU, care este deja un pionier în dezvoltarea de acest tip. Lamele TS sunt o dezvoltare modernă pentru piața de sortare/concasare, ALLU stabilind niveluri ridicate de eficiență și productivitate cu noile variații ale lamelor. Această nouă structură de lamă le va permite clienților să utilizeze cupele ALLU Transformer în mai multe moduri.

ALLU Mobile App este cea mai recentă dezvoltare a sistemului de comunicații de ultimă generație al companiei. Aceasta oferă o soluție digitală inteligentă pentru clienți și operatori, pentru a obține informații operaționale precise și în timp util, maximizând astfel utilizarea sigură și productivă a echipamentelor ALLU. Printr-un contact funcțional mai ușor și îmbunătățit, asistența pentru clienți este optimizată prin noile funcții ale aplicației.

Standul special conceput îi va permite companiei finlandeze să prezinte vizitatorilor modul în care echipamentele și soluțiile sale pot transforma operațiunile, oferind productivitate îmbunătățită, eficiență și profitabilitate. Va fi expunsă toată gama de modele Transformer, de la seria mică DL până la seria mare M. În plus, la stand se vor regăsi și impresionantul echipament ALLU Processor 500 HD, precum și o selecție de plăci de compactare ALLU. În cadrul standului vor avea loc și demonstrații live cu echipamente ALLU Transformers și plăci compactoare. Noile produse și demonstrațiile vin să arate că, având cea mai extinsă gamă de astfel de atașamente de pe piață, ALLU oferă echipamentul potrivit pentru cerințe foarte specifice.

MEq
By MEq februarie 13, 2019 22:59