Noua culoare a utilajelor Yanmar Compact Equipment va fi de acum înainte roșu

MEq
By MEq ianuarie 14, 2022 17:12

Noua culoare a utilajelor Yanmar Compact Equipment va fi de acum înainte roșu

Utilajele Yanmar în noua culoare Premium Red au fost introduse pentru prima dată pe piața din America de Nord în 2020, iar această „metamorfoza” vizează acum si piețele din EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa), AOLA (Asia, fără Japonia, Oceania, America Latină) și Japonia. Noua culoare Premium Red aduce utilajele compacte Yanmar în linie cu imaginea Grupului Yanmar.

Această trecere de la binecunoscutul galben este mai mult decât o simplă schimbare cosmetică a culorii. Pentru Yanmar Compact Equipment, simbolismul acestei schimbări rezonează la un nivel mai profund.

„Yanmar Compact Equipment se află într-o transformare”, explică CEO, Giuliano Parodi. „Ne propunem să fim un lider global în segmentul utilajelor compacte și, cu ajutorul dealerilor noștri, să oferim soluții de business durabile pentru clienții noștri. Achizițiile noastre din ultimii ani sunt acum pe deplin integrate într-un mod de lucru armonizat, cu procese comune și orientare către clienți chiar în portofoliul nostru extins de produse și servicii. Pentru noi, această culoare Premium Red transmite un semnal clar că suntem o singură companie, cu o strategie clară de produs.”

În ceea ce privește transformarea de produs, Yanmar CE evaluează în prezent mai multe tehnologii alternative la nivel de combustibil și motorizare, lansând recent primul său prototip de miniexcavator electric, noul SV17e. Prezentat în noua culoare Premium Red, SV17e se adresează clienților de pe piața europeană din segmentul de 1,5 până la 2,0 tone.

„Prototipul este unul cu importanță, deoarece demonstrează capacitatea noastră de a aduce calitatea și fiabilitatea tehnologiei noastre a motoarelor convenționale în arena electrificării”, a explicat Cedric Durand, Director Product Management EMEA.

În ceea ce privește transformarea de business, Yanmar Compact Equipment continuă să investească în infrastructura de producție și în extinderea rețelei globale de dealeri pentru a crește proximitatea față de clienți, a reduce timpii de livrare și a îmbunătăți serviciile.

Schimbarea la noua culoare Premium Red anunță, de asemenea, o nouă încredere în marca Yanmar Compact Equipment și coincide cu lansarea noului său slogan, „Together We Build”.

„Scopul nostru, împreună cu partenerii noștri dealeri, este de a construi relații mai puternice și de a crea o valoare și mai mare pentru clienți”, a spus Giuliano Parodi, CEO Yanmar. Sloganul „Together We Build” subliniază cu adevărat angajamentul nostru de a transforma Yanmar CE și de a ne concentra pe crearea unei experiențe noi și interesante pentru clienții noștri.”

MEq
By MEq ianuarie 14, 2022 17:12