Kinshofer preia producătorul italian Trevi Benne

MEq
By MEq mai 11, 2022 16:18

Kinshofer preia producătorul italian Trevi Benne

Story Highlights

  • Kinshofer
  • Trevi Benne
  • achizitie
  • unelte de lucru pentru demolari si reciclare
  • Demarec
  • Cangini Benne
  • Auger Torque Group, Hammer
  • Doherty Group

Related Articles

Kinshofer GmbH și compania italiană Trevi Benne S.p.A. au semnat un acord definitiv de fuziune. În conformitate cu termenii acordului, Kinshofer a preluat pachetul majoritar de acțiuni din Trevi Benne.

De peste 50 de ani, Kinshofer produce echipamente pentru macarale montate pe camion, pentru excavatoare și miniîncărcătoare, dezvoltându-și în mod constant gama de produse destinate pieței macaralelor și excavatoarelor pentru a deveni un partener competent și de încredere pentru OEM (producătorii de echipamente originale). Achizițiile anterioare ale Liftall Inc. (Canada), Demarec BV (Olanda), RF System AB (Suedia), Auger Torque Group (Marea Britanie / Australia / China), Solesbee ́s LLC (SUA), Doherty Group (Noua Zeelandă / Australia), Hammer Srl. (Italia) și Cangini Bene Srl. (Italia) sunt alte repere ale acestei dezvoltări a companiei germane.

Recenta achiziție a Trevi Bene este semnificativă pentru Kinshofer în trei moduri: întâi, consolidează portofoliul Kinshofer de unelte de lucru pentru demolari; în al doilea rând, adaugă segmente de produse suplimentare în oferta sa deja foarte cuprinzătoare; iar în al doilea rând, îmbunătățește canalul de distribuție al Kinshofer pe piețele în care Trevi Bene are o prezență foarte puternică.

Mai mult, Kinshofer își îmbunătățește producția locală în Italia, prin unitățile sale de producție integrate pe verticală și foarte avansate, din Noventa Vicentina. Astfel, clienții vor fi deserviți mai repede și cu o gamă de produse mult mai mare. Prin această mutare, Kinshofer își demonstrează angajamentul de lider global în segmentul uneltelor de lucru pentru industria macaralelor și a excavatoarelor.

Trevi Benne, o afacere de familie înființată în 1992, se axează pe dezvoltarea și comercializarea de unelte de lucru destinate excavatoarelor, pentru demolare și prelucrarea deșeurilor.

Thomas Friedrich, Președinte și CEO al Kinshofer Group, a declarat: „Kinshofer își continuă strategia de a oferi industriei o soluție „One-Stop-Shop” de produse extraordinare tehnologic, pentru a crește eficiența și profitabilitatea clienților săi. Achiziția Trevi Benne a fost următorul pas firesc în abordarea noastră de a fi lider global în industrie, cu o prezență locală solidă”.

Luca Vaccaro va rămâne coproprietar și CEO al Trevi Benne. „Concentrarea cunoștințelor și a competențelor, în special în sectorul demolărilor, va forma un centru puternic pentru produsele viitoare de care clienții vor beneficia. Combinația ambelor game de produse va crea mai multe inovații pentru industrie. Echipa Trevi Benne este foarte încântată să facă parte din acest viitor”, a comentat el.

MEq
By MEq mai 11, 2022 16:18