Kinshofer a achiziționat producătorul neozeelandez de cuple și atașamente Doherty

MEq
By MEq ianuarie 9, 2018 14:38

Kinshofer a achiziționat producătorul neozeelandez de cuple și atașamente Doherty

Compania germană Kinshofer GmbH a achiziționat 100% din pachetul de acțiuni al producătorului neozeelandez de sisteme de cuple și atașamente Doherty Group. De peste 45 de ani, Kinshofer este un producător de top de atașamente pentru piața de macarale și excavatoare. Achizițiile anterioare ale unor nume precum Liftall Inc. (Canada), Demarec B.V. (Olanda), RF System AB (Suedia), Auger Torque Group (U.K./ Australia/ China) și Solesbee´s LLC (U.S.A.) au fost, de asemenea, borne importante.

Preluarea Doherty adaugă segmente suplimentare de produse ofertei deja cuprinzătoare a companiei Kinshofer, precum cuple rapide, cupe și alte produse pentru excavatoare. Prin această mișcare, Kinshofer își demonstrează în continuare intenția de a fi lider mondial în atașamente pentru segmentul industrial al macaralelor și excavatoarelor.

Doherty, o afacere de familie înființată în 2001, pune accentul pe dezvoltarea și comercializarea de instrumente și echipamente care fac mai eficiente și versatile excavatoarele, deosebit de importante în businessurile mici și mijlocii care caută utilitate maximă pentru echipamentele din dotare. Cu o forță de muncă angajată și educată, Doherty va continua dezvoltarea și comercializarea produselor sale la nivel global.

MEq
By MEq ianuarie 9, 2018 14:38