Genie celebrează 50 de ani de „Building the future” la Bauma

MEq
By MEq februarie 20, 2016 10:44

Genie celebrează 50 de ani de „Building the future” la Bauma

Când vine vorba de inovaţii, Bauma este cel mai potrivit loc unde le poţi găsi, iar anul acesta, cu ocazia târgului de la Munchen, Genie are multe de spus, pentru că sărbătoreşte împlinirea a 50 de ani.

1195096Genie va marca la Bauma 2016 o etapă importantă a existenţei sale prin patru noi produse alături de cele mai recente 20 de modele populare ale sale. Cu noi înălţimi de operare, capacități suplimentare, tehnologii avansate de putere și soluții îmbunătăţite de protecție a operatorului și de confort, târgul de anul acesta va fi gazdă pentru două premiere Genie Z-boom lifts, un nou manipulator cu braț telescopic GTH și un braţ vertical reproiectat Genie.
Pe durata târgului, specialiştii Genie vor fi la dispoziţia publicului pentru a prezenta oferta de soluţii de service Genie Service Solutions (GSS) pentru creşterea ratei de utilizare a maşinilor şi a profitabilităţii, reducând costurile de mentenanţă cu până la 25%.

Totul a pornit de la garajul lui Bud Bushnell în 1966, ajungând astăzi la o echipă ce adună 4.500 de membri care lucrează pentru clienți din întreaga lume. „Marcăm jumătate de secol în deservirea piețelor mondiale de platforme de lucru aeriene, timp în care clienții noștri au avut încredere în noi şi ne-au ajutat să construim și să definim industria platformelor aeriene, pentru a oferi oamenilor modalități de lucru în condiții de siguranță la înălţime”, a spus Matt Fearon, Președintele Terex AWP. „Genie este povestea lucrului în echipă și reprezintă colaborarea cu clienții noștri pentru care vom continua să găsim noi soluții și oportunități de a-i duce mai sus. Pentru noi, aceşti 50 de ani sunt doar începutul; ce e mai bun abia acum va urma.”

MEq
By MEq februarie 20, 2016 10:44