Noile anvelope pentru remorci cu platformă joasă KMAX de la Goodyear

MEq
By MEq iulie 13, 2017 13:33

Noile anvelope pentru remorci cu platformă joasă KMAX de la Goodyear

Extinzându-și gama de anvelope KMAX, Goodyear introduce anvelopa pentru platforme joase KMAX T. Această nouă anvelopă este pentru jantele de 17.5” și va fi disponibilă în cinci dimensiuni care vin în întâmpinarea cererii specifice aplicațiilor platformelor joase.

Anveloeple KMAX T 17.5” au fost dezvoltate pentru o performanță sporită a kilometrajului și pentru mobilitate pe tot timpul anului, fiind calificate pentru cerințele impuse anvelopelor de iarnă care au însemnul muntelui cu trei piscuri și fulgul de nea (3PMSF). Noile anvelope sunt deja disponibile din luna iunie a.c.

Platformele joase sunt utilizate în mod obișnuit pentru trasnportul de echipament mare sau greu precum cel folosit pe șantierele de construcții, echipament agricol sau pentru transportul încărcăturilor indivizibile precum turbine eoliene. De obicei astfel de trailere au multe axe, multe dintre acestea fiind de direcție. Noile anvelope sunt proiectate special pentru a veni în întâmpinarea cerințelor provocatoare ale acestor tipuri de transport, oferind un kilometraj mai mare.

“Transportul bunurilor grele este o arie extrem de specializată în care încrederea este un aspect esențial. Noile anvelope pentru remorci cu platforme joase, KMAX T, sunt proiectate special pentru acest tip de transport; oferind niveluri ridicate de durabiltiate și robustețe, un kilometraj sporit, un nivel scăzut al rezistenței la rulare și o performanță pe tot parcursul anului, grație calificării 3PMSF” a spus Benjamin Willot, Director Marketing Commercial Tires la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Profilul benzii de rulare în cazul gamei Goodyear KMAX T furnizează o distribuție optimă a presiunii în pata de contract pentru un kilometraj sporit, pentru o uzură uniformă și pentru un nivel scăzut al rezistenței la rulare. Solicitările pentru un nivel ridicat de contact specifice remorcilor cu platformă joasă sunt distribuite pe o suprafață largă prin proiectarea robustă a benzii de rulare cu 4 nervuri.

Lamele longitudinale săpate în blocurile din banda de rulare oferă aderență în condiții de carosabil umed și în condiții de zăpadă, dând un kilometraj ridicat pentru o mai mare mobilitate pe tot parcursul anului, datorită anvelopelor care îndeplinesc toate cerințele stricte ale pneurilor de zăpadă 3PMSF impuse de către UE.
Aderența și tracțiunea sunt îmbunătățite și mai mult de canelurile care sunt proiectate de-a lungul liniilor în zig-zag pentru a asigura mai multe muchii de prindere pe nervurile periferice în timp ce trec prin pata de contact. Secțiunea transversală a acestor caneluri este proiectată pentru a promova ejecția pietrelor.

Pentru o durabilitate mai mare a carcasei, construcția lanțului este proiectată pentru aplicațiile exigente ale remorcilor cu platformă joasă. Compoziția chimică a compusului benzii de rulare este concepută pentru a rezista la solicitările de contact ridicate, tipice pentru remorci cu platformă joasă, care dau un kilometraj ridicat, robustețe și rezistență ridicată.
Grație designului benzii de rulare și compusului acesteia, anvelopele KMAX T pentru platformă joasă oferă performanțe ridicate în toate anotimpurile, chiar și în condiții de iarnă, fapt dovedit de clasificarea 3PMSF, o definiție standardizată impusă din partea UE pentru anvelopele de zăpadă.

Gama completă a anvelopelor pentru remorcă, KMAX T, cuprinde și alte șase anvelope. Una este pentru jante de 19.5″ în dimensiunea 435/50R19.5 și cinci anvelope de 22.5″ cuprinzând 385/55R22.5, 385/65R22.5 (Indicele de încărcare 164), 425/65R22.5 și 445/65R22.5.

MEq
By MEq iulie 13, 2017 13:33