Yanmar CE dezvăluie primul său prototip de miniexcavator electric: SV17e

MEq
By MEq ianuarie 4, 2022 13:03

Yanmar CE dezvăluie primul său prototip de miniexcavator electric: SV17e

Yanmar Compact Equipment are o istorie îndelungată în dezvoltarea tehnologiei motoarelor durabile și eficiente din punctul de vedere al consumului. De data aceasta, compania își folosește expertiza pe care o are în domeniul motoarelor și al miniexcavatoarelor pentru electrificarea primului său prototip de miniexcavator electric: SV17e. Această inovație reprezintă un pas strategic important în transformarea utilajelor compacte Yanmar.

„Scopul nostru este de a construi relații mai puternice și de a crea o valoare și mai mare pentru clienți”, a spus directorul general, Giuliano Parodi. „Transformarea noastră se va extinde la nivelul întregului business și va include noi produse cu tehnologii alternative de combustibil. Prototipul SV17e este o demonstrație clară a intenției noastre de a construi un business durabil pentru clienții și partenerii noștri.”

SV17e este un miniexcavator destinat clienților de pe piața europeană și se încadrează în segmentul de 1,5 până la 2,0 t. Propulsat de un motor electric eficient și de baterii de 48 volți, cu capacitate de încărcare rapidă, SV17e este un utilaj silențios, cu zero emisii, conceput pentru a îndeplini cele mai exigente restricții de emisii. În conformitate cu angajamentul Yanmar Compact Equipment, SV17e este mai mult decât un utilaj electric. Echipa de proiectare și inginerie și-a propus să construiască un utilaj care oferă cele mai înalte niveluri de confort, ergonomie și putere operațională, precizie și control.

„Acest prototip este important, deoarece demonstrează capacitatea noastră de a aduce calitatea și fiabilitatea tehnologiei motoarelor noastre convenționale extrem de respectate în arena electrificării”, a explicat Cedric Durand, Director Product Management EMEA. „Chiar am mers mai departe. Ca întotdeauna, operatorul este în centrul proiectării utilajului, așa că ne-am propus să oferim confortul, puterea, controlul și precizia despre care credem că vor depăși așteptările operatorilor profesioniști.”

Pentru a fi pregătit spre comercializare cu ocazia târgului Bauma 2022, prototipul SV17e este în prezent în regim de testare intensivă. Aceste teste severe în condiții reale nu fac compromisuri în ceea ce privește atenția la detalii, pentru a asigura un nivel fără compromis de durabilitate și fiabilitate în proiectare și fabricație.

MEq
By MEq ianuarie 4, 2022 13:03