Hydrema își actualizează gama versatilă de buldoexcavatoare

MEq
By MEq februarie 4, 2022 17:23

Hydrema își actualizează gama versatilă de buldoexcavatoare

Story Highlights

  • Hydrema
  • buldoexcavator Hydrema
  • buldoexcavator articulat
  • motor Cummins
  • Hydrema 906G
  • Hydrema 908G
  • Hydrema 926G
  • Hydrema 928G
  • Hydrema backhoe loader

Related Articles

Noile buldoexcavatoare Hydrema din Seria G vin cu mai multe actualizări și îmbunătățiri. Ultima actualizare a buldoexcavatoarelor Hydrema datează din urmă cu 3,5 ani, atunci când producătorul danez de utilaje pentru construcții, Hydrema, a lansat seria de buldoexcavatoare 900F. Acum, Hydrema lansează Seria G, care vine cu mai multe îmbunătățiri și actualizări. Multe dintre îmbunătățiri au fost dezvoltate și proiectate special în funcție de dorințele și feedback-ul clienților.

Gama constă din patru modele – 906G și 908G (de 122 hp) și versiunile mai mari 926G și 928G (de 147 hp). Toate utilajele au direcție articulată și roți egale pentru sarcini eficiente de încărcare. Având un braț hidraulic de excavare cu deplasare laterală și o zona de lucru de 280°, aceste utilaje sunt combinația potrivita de încărcător de 10 t / excavator de 8-10 t.

Versatilitatea face diferența
Versatilitatea este un cuvânt-cheie pentru utilajele Hydrema. Antreprenorii mai mici pot licita pentru lucrări cu un singur utilaj, unde, în mod normal, ar fi necesare mai multe utilaje diferite. „Buldoexcavatoarele Hydrema sunt foarte populare în special în Scandinavia. Sperăm că alte piețe vor urma în curând și observăm că versatilitatea utilajelor noastre se potrivește oriunde”, spune Jonas Laustsen managerul de proiect pentru produse compacte, Hydrema A/S.

Eficientul motor Cummins de pe Seria 900G a fost actualizat pentru a îndeplini standardele de emisii Stage V. Motorul funcționează bine și este foarte eficient chiar și la turații mici. Noul sistem de post-tratare Single Module combină soluții precum DOC, DPF și SCR. Este un sistem robust, stabil, asamblat într-o unitate ce nu necesită întreținere – și singurul sistem de tipul „single module” disponibil în prezent pe piață.

Mai rapide
Hydrema este recunoscută pentru utilaje cu consum redus de combustibil. „Seria G are un sistem inteligent de lubrifiere centrală care lucrează doar atunci când este necesar. În plus, există un izolator automat pentru baterie, care întrerupe alimentarea bateriilor atunci când utilajul este inactiv”, spune Jonas Laustsen. Viteza modelelor 906G și 908G a fost ușor crescută, astfel încât toate modelele pot rula acum până la 40 km/h (în funcție de regiune), pentru timpi de transport mai reduși între task-uri.

Confort și service în prim-plan
Deși Hydrema are deja „note mari” pentru confort și siguranță, seria 900G a crescut nivelurile de confort din cabină introducând o nouă cotieră multi-reglabilă și un compartiment mobil de răcire/încălzire, de 8 l. De pe panoul de instrumente, operatorul poate regla cu ușurință sensibilitatea joystick-urilor și poate schimba funcția și direcția rolelor joystick-urilor.
De asemenea, luneta a fost reproiectată pentru a facilita deschiderea și închiderea confortabilă și silențioasă. Interiorul cabinei a fostbschimbat, așa că acum are o nouă culoare.

„Am instalat, de asemenea, o lumină controlată de la distanță – un element convenabil când ajungeți la utilaj dimineață devreme, pe întuneric. Telecomanda mică se potrivește cu pachetul de chei și există acum iluminare de tipiul „Welcome-light” și „Follow me home-light”. În plus, am introdus o opțiune electrică de telecomandă pentru deschiderea și închiderea capotei – la deschidere, lumina din compartimentul motor se aprinde”, a mai spus Jonas Laustsen.

Schimb de date
Sistemul eficient de urmărire și colectare a datelor, Hydrema Telematics, vine acum în dotarea standard pe toate mașinile. Acesta asigură partajarea eficientă a datelor între client și utilaj – lucru ce poate ajuta la planificarea sarcinilor de întreținere și la diagnosticarea problemelor, la menținerea la minimum a timpilor de nefuncționare și la îmbunătățirea eficienței. Echipa de service Hydrema poate ajuta clientul să identifice defecțiunile rapid și precis prin afișarea codurilor de alarmă și a altor date vitale prin intermediul portalului online. De asemenea, software-ul utilajului poate fi actualizat și prin intermediul sistemului Hydrema Telematics, astfel încât clientul să fie întotdeauna asigurat de cea mai recentă versiune.

MEq
By MEq februarie 4, 2022 17:23