Chicago Pneumatic aduce la Bauma 2016 noi echipamente fiabile pentru construcţii

MEq
By MEq martie 9, 2016 21:39

Chicago Pneumatic aduce la Bauma 2016 noi echipamente fiabile pentru construcţii

Chicago Pneumatic îşi extinde gama de echipamente pentru construcţii prin lansarea în cadrul expoziţiei Bauma a mai multor produse robuste şi fiabile pentru energie portabilă, compactare uşoară şi ataşamente.

Adoptarea unei noi carcase din polietilenă Red Rock este una dintre carateristicile Chicago Pneumatic, noua gamă de compresoare de aer portabile şi de turnuri de lumină cu LED trecând la această schimbare de design. La târg, Chicago Pneumatic va expune ultimele noutăţi din gama de compactoare hidraulice RC. Potrivite pentru a fi folosite pe excavatoare cu capacităţi operaţionale între 1 şi 40 t, cele cinci noi ataşamente oferă performanțe robuste, eficiență şi presupun întreţinere uşoară în aplicații solicitante, inclusiv în pantă, în șanțuri și în compactarea deșeurilor.
Dar Chicago Pneumatic își extinde şi gama de echipamente de compactare uşoară, odată cu introducerea ruloului compactor dublu cu proţap MR7005 de tipul „walk-behind” (condus din spate) și a plăcii compactoare de asfalt MV58. Ambele modele sunt ușor de operat, manevrat și întreţinut, beneficiind de noi caracteristici de design care le asigură performanțe de compactare rapidă și eficientă.

MEq
By MEq martie 9, 2016 21:39