Continental relansează segmentul de anvelope solide pentru vehicule industriale ca trio de brand

MEq
By MEq octombrie 26, 2021 14:06

Continental relansează segmentul de anvelope solide pentru vehicule industriale ca trio de brand

Vehiculele industriale sunt expuse la o varietate de provocări în utilizarea lor de zi cu zi: condițiile de teren, durata utilizării, capacitatea de încărcare și factorii de pe amplasament în ceea ce privește curbele, distanța de parcurs și cerințele de temperatură variază semnificativ. Continental Commercial Specialty Tires îndeplinește aceste nevoi specifice și se repoziționează în segmentul anvelopelor industriale, odata cu celebrarea a 150 de ani de existenta. Cu o strategie ce include trei mărci, Continental oferă un portofoliu personalizat de anvelope robuste sub brandurile Continental, General Tire și Barum pentru diferite aplicații industriale. Gama largă de anvelope premium se va regasi sub brandul Continental, portofoliul de intensitate medie va fi grupat sub marca General Tire, iar anvelopele solide pentru utilizare de intensitate scăzută, sub marca Barum.

Calitate premium cu anvelopele solide Continental
Anvelopele solide Continental sunt ideale pentru aplicații solicitante de mare intensitate, unde se impune un nivel ridicat de kilometraj, rezistență și durabilitate. Anvelopele Super-Elastic și Press-on-Band (POB) sunt extrem de stabile și asigură o rezistență scăzută la rulare, datorită compusului Continental Plus. Generarea mai redusă de căldură în anvelopă conduce la creșterea eficienței energetice și la o performanță fiabilă în cele mai solicitante aplicații 24/7. Anvelopele sunt potrivite pentru stivuitoare și pentru alte vehicule industriale utilizate în producție, depozitare, logistică etc.
Locurile de producție și cele industriale în care un mediul de lucru este foarte important (în procesarea alimentelor sau industria farmaceutică) beneficiază de „versiunea curată” a acestor anvelope, care nu lasă urme pe podele.

General Tire: partener robust pentru aplicații de intensitate medie
În 2021, Continental lansează trei noi produse General Tire pentru stivuitoare, remorci și alte tipuri de echipamente industriale, în mai multe regiuni ale lumii. General Tire Lifter este anvelopa super-elastică pentru aplicații de logistică (de interior și exterior), cu un accent puternic pe performanța durabilă și robustă. Ideală pentru utilizarea de intensitate medie, General Tire Lifter este destinată, în principal, pentru aplicații de până la două schimburi, unde se pune accent pe îndeplinirea sarcinilor, fără grija timpilor de nefuncționare a anvelopelor.

General Tire Smooth POB a fost dezvoltată, în principal, pentru aplicații indoor, unde confortul la rulare și tracțiunea sunt asigurate cel mai bine de un profil neted pe suprafețe interioare dure și plane. Anvelopa General Tire Trac, cu canelurile sale de rulare, este proiectată pentru aplicații în care este nevoie de o aderență ridicată a marginii (cum ar fi în rampe și în aer liber), unde suprafețele sunt mai neuniforme și sunt expuse ploii – și, prin urmare, există riscul de suprafețe umede alunecoase.
General Tire Lifter și Smooth sunt, de asemenea, disponibile într-o versiune „clean”, pentru utilizarea în medii industriale unde nu trebuie să lase urme.

Barum: performanță pentru cicluri scurte de operare
În completarea gamelor Continental și General Tire vine noua anvelopă solidă Barum Industry, deosebit de potrivită pentru aplicațiile recunoscute pentru costuri ridicate și cicluri de operare scurte. Anvelopele Barum au fost special reproiectate pentru operațiuni în care se folosesc stivuitoare doar ocazional sau unde utilizarea lor este scăzută. Pentru aceste aplicații, Barum Industry va oferi performanța necesară fără a dezamăgi utilizatorul.
Anvelopa Barum Industry va fi lansată la nivel global în decursul anului 2022.

MEq
By MEq octombrie 26, 2021 14:06