BTC-300 face parte din noua linie de utilaje purtătoare pe șenile Bandit

MEq
By MEq ianuarie 22, 2018 09:45

BTC-300 face parte din noua linie de utilaje purtătoare pe șenile Bandit

Story Highlights

  • Odata cu noul BTC-300, Bandit Industries lanseaza o nouă linie de utilaje purtatoare pe senile, care pe viitor va include și alte mașini.

Related Articles

În 2017, Bandit Industries a prezentat utilajul purtător pe șenile BTC-300, lansând o nouă linie de astfel de utilaje care pe viitor va include și alte mașini.

Cabina este confortabilă și silențioasă, ceea ce ușurează petrecerea unei zile întregi de lucru la comenzi. Scaunul operatorului are 10 poziții de reglare, pentru ca toate comenzile să fie la îndemână. Geamul blindat elimină necesitatea barelor de siguranță metalice, astfel că BTC-300 oferă o vizibilitate mai bună decât modelele concurente, menținând standardele de siguranță FOPS/ROPS/OPS.

Componentele ce presupun întreținere periodică sunt ușor accesibile, majoritatea de la nivelul solului sau de pe platformele încorporate. Pompele hidraulice sunt și ele ușor accesibile, iar sistemele hidraulice separate acționează șenilele și atașamentul (cap tocător forestier). BTC-300 folosește puternicele șenile din oțel CAT 315, ce-i conferă o gardă la sol imbatabilă. Opțiunile de motorizare sunt disponibile de la producători de top precum John Deere, Cat și Volvo, cu puteri de până la 321 hp. BTC-300 poate fi echipat cu un cap tocător forestier de 228 cm sau cu o freză de cioate cu diametrul de 111 cm.

MEq
By MEq ianuarie 22, 2018 09:45