Tigercat lansează harvesterul pe șenile tip feller buncher 845E
Related Articles
Noile harvestere pe șenile tip feller buncher Tigercat 845E și L845E au fost îmbunătățite, înglobând câteva caracteristici noi pentru a crește productivitatea și confortul operatorului.
Noua generație de feller bunchere pe șenile 845E și L845E a fost upgradată cu scopul de a crește capacitatea de producție și de a îmbunătăți confortul operatorului. Îmbunătățirile includ o nouă cabină, o pompă hidraulică principală mai mare și un sistem de braț ER mai lung.
Cabina
Cabina a fost reproiectată, optimizându-se funcțiile ergonomice și reducându-se nivelul de zgomot la interior. Reproiectarea geometriei balamalelor permite închiderea ușii din față cu mai puțin efort. Noua interfață a sistemului de control electronic IQAN MD4 include un ecran tactil color mare, ușor de utilizat, pentru monitorizarea utilajului și reglarea funcțiilor mașinii. Noile sisteme de camere video skyVIEW și rearVIEW elimină necesitatea unui luminator în plafonul cabinei, îmbunătățind vizibilitatea operatorului.
Tehnologia de braț ER
Brațul lui 845E oferă o deschidere mai mare (de 8,5 m), dar și o pliere mai compactă, pentru performanțe mai bune în aplicațiile de rărituri. Tehnologia Tigercat de braț ER cu economie de energie, coroborată cu eficiența consumului motorului N67, contribuie la atingerea unei productivități crescute.
Atașamente
Modelul 845E poate fi echipat cu o gamă de capete de tăiere Tigercat, inclusiv ferăstrău circular sau forfecare pentru arbori de diametru mic, sau ferăstrău circular unic 5702 pentru arbori mai mari și catarge cu diametru mixt. Pompa hidraulică mai mare de pe modelul 845 seria E asigură o putere suplimentară și o funcționare mai rapidă a brațelor de prindere, pentru a maximiza productivitatea în recoltarea lemnului de diametru mai mic. În plus, 845E poate fi echipat cu ferăstrău fix 5185, echipament de tăiere a lemnului recoltat (bucking) și echipament de mutare și încărcare a buștenilor (shovel logging) – specifice aplicațiilor forestiere din America de Nord, unde se folosește metoda de recoltare Full Tree Length (FTL), diferită de metoda Cut-to-Length (CTL), populară în Europa.