Sistemul telematic MyMecalac Connected Services, disponibil acum și pe dumperele Mecalac

MEq
By MEq mai 2, 2022 14:32

Sistemul telematic MyMecalac Connected Services, disponibil acum și pe dumperele Mecalac

Mecalac a anunțat disponibilitatea internațională a sistemului telematic de ultimă generație pentru portofoliul său de dumpere de șantier. Cele mai noi modele pot fi acum echipate cu MyMecalac Connected Services fie ca opțiune din fabrică, fie sub formă de kit instalat ulterior.

Ajutând operatorii să minimizeze timpii de nefuncționare și să optimizeze productivitatea prin intermediul datelor în timp real colectate de la utilaje, sistemul telematic MyMecalac Connected Services oferă o soluție inteligentă pentru a gestiona de la distanță a flota. De la informații despre consumul de combustibil și productivitate până la memento-uri de service, alerte de întreținere, diagnosticare la distanță și capacitați geofencing, soluția inovatoare menține flotele funcționale la capacitate maximă și eficiență deplină.

Compus dintr-un portal web și o aplicație mobilă, serviciul rezolvă mai multe probleme din industrie. Evidențiază utilajele care au nevoie de îngrijire imediată și le permite tehnicienilor să fie cu un pas înaintea potențialelor defecțiuni.

„Sistemul telematic „MyMecalac Connected Services oferă proprietarilor și operatorilor un instrument incredibil de puternic pentru a-și gestiona utilajele. Lansarea soluției de ultimă generație în portofoliile noastre de dumpere de șantier va ajuta profesioniștii în construcții să-și crească și mai mult timpii de funcționare ai utilajelor și să-și maximizeze productivitatea” – se arată într-o declarație oficială.

Pe lângă capacitatea sistemului telematic, MyMecalac Connected Services include și o unitate de pornire tip „digicode”. Fiind de fapt o tastatură de imobilizare, dispozitivul solicită operatorilor să introducă un anumit cod înainte de pornirea motorului. Prin posibilitatea de a atribui un cod specific fiecărui utilizator, de a schimba codurile și parametrii de expirare ai programului, digicode-ul oferă un control complet asupra accesului la utilaj.

Întrucât securitatea utilajelor este primordială, în special a flotelor de închiriere, includerea sistemului de pornire digicode oferă liniște și încredere. Mecalac eficientizează astfel experiența deținerii de utilaje și propune o tehnologie inovatoare pentru dumperele sale de șantier.

MEq
By MEq mai 2, 2022 14:32