Grupul Fayat a achiziționat Dulevo International S.p.A.

MEq
By MEq octombrie 6, 2021 18:00

Grupul Fayat a achiziționat Dulevo International S.p.A.

Începând din prima jumătate a acestui an, Dulevo este parte a Fayat Environmental Solutions. Reputația și expertiza profesională a Dulevo – în special în sectorul municipal al maturatoarelor mecanice autopropulsate – vor consolida și mai mult poziția Grupului Fayat în industrie.

Gama puternică de produse Dulevo va completa actuala familie de automăturători – RAVO, Scarab și Mathieu – și va crea un adevărat „One-Stop Sweeper Shop” capabil să livreze cea mai completă gamă posibilă de produse complementare. Prin această achiziție, Fayat Environmental Solutions va deveni liderul global în soluții curățare stradală.

Odată cu adăugarea Dulevo în portofoliul sau, Fayat Environmental Solutions va avea o sursă în plus de expertiză și excelență. Pe viitor, cele două entități vor putea să împărtășească cele mai bune practici și să-și armonizeze procesele de business, pentru a maximiza beneficiile pe care le aduc tuturor celor implicați. Astfel, Fayat Environmental Solutions va putea oferi dealerilor și utilizatorilor finali cel mai înalt nivel de servicii.

Achiziția include toate operațiunile de vânzări și service ale Dulevo International, precum și proprietatea asupra clădirilor administrative și asupra tuturor unităților de producție din nordul Italiei.

Pentru Jean-Claude Fayat, președintele Grupului Fayat, această achiziție înseamnă șansa de a oferi beneficii superioare dealerilor și utilizatorilor finali. „Suntem foarte bucuroși să-i întâmpinăm pe Dulevo în grupul nostru. Dulevo va extinde oferta noastră cu măturătoare mecanice și măturătoare electrice, accelerând în același timp creșterea noastră în unele zone geografice strategice. Vom crea și mai multă valoare pentru clienții noștri. Vom valorifica expertiza și tehnologiile complementare cu portofoliul nostru existent, pentru a dezvolta continuu soluții care să răspundă îndeaproape nevoilor clienților noștri, astăzi și în viitor.”

Dulevo International S.p.A a fost fondată în 1976 în Parma, Italia, deschizând prima fabrică în 1982. Prezentă în peste 80 de țări, Dulevo are peste 200 de angajați și a înregistrat o cifră de afaceri anuală de 70 mil. euro, în 2020.

MEq
By MEq octombrie 6, 2021 18:00