Soluri, roci excavate și nisip – cum pot fi gestionate pe șantier?

MEq
By MEq iulie 27, 2021 15:45

Soluri, roci excavate și nisip – cum pot fi gestionate pe șantier?

Subiectul pământului și al rocilor excavate este delicat din punct de vedere managerial-economic, de reglementare și de mediu. Cu toate acestea, soluția există și este la îndemâna șantierelor de construcții.

Când vine vorba de gestionarea solului excavat, prima formă de protecție este reutilizarea solului în sine, pentru a menține calitatea mediului neschimbată. Punctul focal este conștientizarea faptului că terenurile excavate nu sunt deșeuri care trebuie duse la depozitele de deșeuri, ci dimpotrivă pot deveni o resursă avantajoasă pentru toți cei implicați. Scopul companiilor și al operatorilor este, prin urmare, de a recupera cea mai mare cantitate de sol pentru a-l reutiliza în același șantier sau în zonele învecinate.

Una dintre primele necesități este, de obicei, nevoia de a separa diferitele tipuri de material extras pentru a reutiliza rapid solul. Cu utilajele potrivite, soluția este la îndemână. Utilizarea unei cupe de concasare MB Crusher a cucerit mulți operatori din sector, care au optat pentru aceasta soluție, atât pentru eficiența operațională, cât și performanța economică: costuri mai mici de operare, întreținere și logistică, precum și sporirea vitezei de execuție.

Cu echipamentele sale, MB Crusher oferă soluții companiilor pentru a gestiona pământul, rocile excavate și nisipul, menținând în același timp calitatea și funcționalitatea solului. Avantajele sunt multiple: mediul beneficiază, reglementările complexe sunt respectate, iar șantierul se bucură de o schimbare economică mai mult decât pozitivă.

O altă problemă delicată se referă la cazul rocilor excavate care conțin materiale poluate. Chiar și în această situație, echipamentele MB Crusher sunt o soluție excelentă pentru a reduce nivelul de contaminare al solului. Marele avantaj al cupei de sortare MB-HDS este că permite schimbarea arborilor rotativi direct pe șantier și în deplină siguranță: prin urmare, puteți trece de la un material la altul cu mare ușurință ori de câte ori este necesar.

Folosind utilajele potrivite, este posibilă accelerarea procesului de lucru, îmbunătățirea profitabilității și limitarea impactului asupra mediului în timpul gestionării pământului excavat.

MEq
By MEq iulie 27, 2021 15:45