Motoarele cu combustie internă de pe stivuitoarele Cat asigură productivitate și economie de consum

MEq
By MEq august 31, 2020 14:59

Motoarele cu combustie internă de pe stivuitoarele Cat asigură productivitate și economie de consum

Cat Lift Trucks și-a îmbunătățit atât de pupularele motostivuitoare diesel între 2,0 și 3,5 tone odată cu introducerea motoarelor Stage V. Încadrate acum în gama DP20-35N3, aceste stivuitoare beneficiază de motoare controlate electronic și cu cea mai recentă tehnologie a emisiilor de noxe. Rezultatele includ performanțe ridicate și o economie a consumului de combustibil, precum și emisii reduse care se încadrează în reglementările stricte europene actuale.

Cost total de proprietate redus
Sistemul de avertizare încorporat în noul motor și procedurile ușoare de întreținere se adaugă funcțiilor de protecție și construcției rezistente și durabile care fac ca stivuitoarele Cat diesel și GPL să fie atât de economice. Atât modelele diesel DP20-35N3, cât și gama GP15-35(C)N GPL înrudită beneficiază de componente cu durată lungă de exploatare, intervale lungi de întreținere și de un șasiu extrem de robust. Acestea au, de asemenea, din construcție un scut de protecție inferior ce protejează compartimentul motor de praf, murdărie și apă.

Toat aceste modele diesel și GPL sunt dotate cu un display LCD ce oferă informații extinse despre funcționarea și starea lor de întreținere, încurajează întreținerea eficientă și ajută la prevenirea timpilor de oprire neplanificați. La versiunile diesel, indicațiile includ și nivelul de funingine rezultat.

Productivitate și confort
Indiferent dacă sunt propulsate de noul motor diesel Stage V sau de unitatea actuală GPL, cu sistemul său eficient de management electronic și convertorul catalitic cu trei trepte, stivuitoarele oferă în mod constant o productivitate ridicată. Tracțiunea excepțională pe suprafețele înclinate sau alunecoase împreună cu funcționarea ușoară și nivelurile reduse de zgomot oferă o experiență de conducere convenabilă și confortabilă. Iar pentru un plus de confort, toate modelele sunt echipate acum cu scaun Grammer, în timp ce cabina ”deluxe” este adăugată pe lista de opțiuni.

Clienții pot alege dintr-o gamă de patru modele diesel și șapte GPL, ce oferă o varietate de capacități de încărcare, tipuri de șasiu, modele de catarg și opțiuni suplimentare. În funcție de acestea, configurația perfectă poate fi specificată pentru fiecare aplicație industrială în parte.

MEq
By MEq august 31, 2020 14:59