Hitachi vine în întâmpinarea cererii tot mai mari de date pentru flotele mixte

MEq
By MEq septembrie 21, 2021 19:50

Hitachi vine în întâmpinarea cererii tot mai mari de date pentru flotele mixte

Ca răspuns la cererea crescândă din partea clienților de a avea acces la date și analize precise ale utilajelor, pentru a spori eficiența pe șantier, Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) îmbunătățește ușurința și frecvența cu care acestea sunt furnizate.

Hitachi oferă un sistem telematic API (application programming interface sau interfață de programare a aplicațiilor) pentru clienții posesori de diferite mărci de utilaje, care doresc să vizualizeze toate datele despre utilaj într-un singur loc. API-ul le permite să primească datele de la diferite sisteme de monitorizare la distanță pe o platformă la alegere. Aceasta include platforme existente furnizate de producător sau un software independent de management al flotei.

Utilizarea API-ului telematic Hitachi (AEMP versiunea 1.2 și ISO15143-3 API) le oferă clienților opțiunea de a primi date despre flota lor la fiecare 10 sau 60 de minute sau la fiecare 24 de ore, dacă preferă.

Un nou partener software
În plus, Hitachi lucrează în strânsă colaborare cu compania de sisteme telematice ABAX, pentru a oferi proprietarilor de flote de utilaje mixte un sistem cuprinzător de management al flotei. Această soluție fără dispozitiv – ABAX Smart Connect – le permite clienților să monitorizeze locația și informațiile operaționale ale tuturor utilajelor lor de construcții, dar și a uneltelor de lucru, a vehiculelor și a altor active, folosind un singur set de detalii de conectare.

„Recunoaștem importanța tot mai mare a tehnologiei sistemelor telematice pentru clienții noștri pentru monitorizarea locației și a performanțelor utilajelor, si vrem sa ne asiguram că este folosită cât mai eficient posibil”, a spus Yemi Onabiyi, Service Business Support Engineer, HCME. „Soluțiile noastre de monitorizare la distanță au fost concepute pentru a ajuta clienții să-și digitalizeze complet afacerea, cu scopul de a-și spori eficiența, a-și maximiza disponibilitatea și a-și reduce costurile ciclului de exploatare.”

MEq
By MEq septembrie 21, 2021 19:50