Cat va expune la Bauma 2022 prin Zeppelin, reprezentantul său oficial

MEq
By MEq august 13, 2021 12:58

Cat va expune la Bauma 2022 prin Zeppelin, reprezentantul său oficial

Zeppelin, dealerul Cat pentru Germania și din alte 12 țări din Europa și Eurasia, va expune utilaje de construcții, servicii și soluții Cat la târgul internațional bauma 2022 de la München, Germania, în perioada 24-30 octombrie. Anterior, cele două companii (Cat si Zeppelin) au avut stand comun la cel mai important târg din lume. Pentru ediția din 2022, Zeppelin, ca unul dintre cei mai mari parteneri Caterpillar din lume, își asumă responsabilitatea pentru toată activitatea de expunere a utilajelor de construcții, având în vedere condițiile globale actuale.

Michael Heidemann, vicepreședinte al consiliului de administrație al Zeppelin, a spus: „Suntem mândri să prezentăm clienților noștri, în cadrul expoziției bauma 2022, cele mai noi produse Caterpillar – cel mai mare producător mondial de utilaje pentru construcții –, împreună cu serviciile excelente oferite de Zeppelin. Așteptăm cu nerăbdare sa ne întâlnim cu numeroșii noștri parteneri de afaceri. Angajamentul nostru față de bauma este un semnal clar pentru clienții noștri din Germania, Europa și Eurasia al faptului că vă puteți baza pe Zeppelin.”

„Suntem convinși că echipa Zeppelin va crea o experiență remarcabilă la ediția din 2022 a târgului bauma. Dincolo de susținerea Zeppelin pentru acest târg, Caterpillar se concentrează pe oferirea de interacțiuni continue cu clienții prin extinderea angajamentelor sale de marketing în Europa, Africa, Orientul Mijlociu și Eurasia, utilizând multiple canale de comunicare”, a adăugat Christophe Pelé, vicepreședinte Caterpillar pentru Europa, Africa, Orientul Mijlociu și Eurasia (EAME).

MEq
By MEq august 13, 2021 12:58