Noile cupe de sortare cu rotor MB. Asemănătoare, dar diferite

MEq
By MEq martie 17, 2022 16:38

Noile cupe de sortare cu rotor MB. Asemănătoare, dar diferite

Story Highlights

  • cupe de sortare cu arbori rotativi
  • cupe de sortare MB Crusher
  • sortare
  • utilaje
  • miniexcavatoare
  • buldoexcavatoare
  • miniincarcatoare

Related Articles

Se spune că vinul bun se ține în butoaie mici. De dimensiuni mici vorbim si în cazul noilor cupe MB Crusher, pentru că sunt concepute pentru a lucra pe excavatoare mini- și midi-. Mici, dar eficiente, practice și productive. Sunt cele două noi modele de cupe de sortare cu arbori rotativi, MB-HDS207 și MB-HD212.

Discurile în formă de stea facilitează lucrul pe toate șantierele unde este nevoie de aerisirea solului tasat (de exemplu, când trebuie amenajată o zonă verde, o grădină, un pat de flori; atunci când se impune recuperarea și curățarea terenului de diverse resturi din demolări, de pietre sau rădăcini; sau pentru sortarea materialului necesar acoperirii conductelor îngropate sau a șanțurilor).

Cele două noi modele concepute pentru mini și midi excavatoare sunt: MB-HDS207 și MB-HDS212
• Prima, de 98 kg, poate fi instalată pe mini-excavatoare cu capacități de la 1,3 la 2.8 t.
• Cea de-a doua, de 480 kg, se pretează pentru excavatoare medii cu capacități de la 5 la 10 t, pe buldoexcavatoare de 8 până la 9 t și pe încărcătoare compacte de 4 până la 5 t.

Proiectate și concepute pentru sectoarele de grădinărit, amenajare peisagistică și șantiere urbane, noile cupe de sortare cu arbori rotativi cu discuri stea MB-HDS sunt soluția pentru toate șantierele care trebuie să combine eficiența cu versatilitatea într-un echipament compact.

Cupele au fost concepute pentru a avea o geometrie optimă care să faciliteze lucrul. Datorită poziției cuplei, în partea centrală a echipamentului, într-o configurație mai coborâtă față de restul structurii, operatorul are mai mult control în timpul fazelor de încărcare și sortare. În plus, structura cupelor permite o productivitate ridicată.

Întreținerea este ușoară – ungerea este centralizată și se face la fața locului, ca la toate produsele MB Crusher.
Cupele au o structură solidă, concepută pentru a rezista la o utilizare pe termen lung, dar și pentru a proteja de pătrunderea unor materiale precum nisipul sau pământul. Acest lucru permite lucrul pe șantier fără grija timpilor de indisponibilitate. O garanție a continuității.
Ca și în cazul celorlalte modele HDS, noile echipamente au rotoare care pot fi înlocuite ușor și direct la fața locului.

De asemenea, cupa MB-HDS207 poate fi echipată cu un kit care îi va crește capacitatea de încărcare de la 50 la 60 litri. Iar cupa de sortare MB-HDS212 poate fi montată și pe miniîncărcătoare (skid steere).

MEq
By MEq martie 17, 2022 16:38