Noua autopompă de beton Liebherr 31 XXT e perfectă în incinte închise

MEq
By MEq octombrie 17, 2023 14:04

Noua autopompă de beton Liebherr 31 XXT e perfectă în incinte închise

Story Highlights

  • Liebherr
  • autopompa de beton Liebherr 31 XXT
  • truck-mounted concrete pump

Related Articles

Noua pompă de beton montată pe șasiu de camion 31 XXT de la Liebherr vine cu tehnologii inovatoare. Aceasta se simte la fel de bine pe șantierele de construcții mici și mijlocii, cât și în clădiri. Noua funcție LiDriveIn și înălțimea redusă de desfacere fac din această autopompă un profesionist al construcțiilor.

În urma testelor ample, Liebherr oferă acum cel mai mic tip de autopompă de beton din seria de 30 m. Modelul deosebit de compact 31 XXT, cu brațul său de distribuție din 5 segmente, se remarcă prin înălțimea redusă de desfășurare de numai 5,4 m. Aceasta înseamnă flexibilitate maximă pe șantierele mai mici și pe cele constrânse de spațiu. Dar toată puterea acestui concept este deosebit de vizibilă atunci când lucrează în interior.

Noua autopompă de beton Liebherr 31 XXT e perfectă în incinte închiseLiDriveIn
Noua funcție LiDriveIn este un punct culminant în special atunci când se lucrează pe șantiere (în incinte) cu înălțimi mici ale tavanului. Datorită LiDriveIn, autopompa de beton 31 XXT poate intra într-o incintă în modul de operare standard, cu brațul pliat în fața cabinei șoferului. Pentru a aduce brațul pliat înainte, nu este necesară extinderea calelor stabilizatorului, ci doar mișcarea cilindrilor în jos. Apoi, operatorul mașinii ridică din nou cilindrii și poate intra în hală împreună cu pachetul de braț poziționat în fața cabinei șoferului. În hală, brațul poate fi desfășurat cu ușurință în fața cabinei șoferului datorită segmentelor scurte de braț și înălțimii reduse de desfacere. Din motive de sarcină, funcția LiDriveIn este inclusă doar în combinație cu un autoșasiu cu patru axe.

Sistem de depozitare pentru furtunuri și țevi: totul, în siguranță
Sistemele de depozitare deosebit de ingenioase pentru furtunuri și țevi fac ca mașina să poată duce aproximativ 90 m de linie de transport. După extinderea calajelor, toate spațiile de depozitare sunt ușor accesibile. Este posibilă depozitarea liniilor în diametre DN80/100/125. Datorită designului magaziei cu țevi individuale, fiecare segment de cablu transportat poate fi îndepărtat individual în funcție de nevoi. Totul e făcut conform motto-ului: „Everything with you, everything individually removable, everything securely stowed away”.

Noua autopompă de beton Liebherr 31 XXT e perfectă în incinte închiseUnitate de pompare Powerbloc
Un aspect important al noii autopompe de beton 31 XXT este unitatea de pompare „Powerbloc” de la Liebherr. Aceasta se caracterizează prin faptul că toate elementele hidraulice de comutare și măsurare sunt complet integrate, ceea ce elimină necesitatea numeroaselor furtunuri hidraulice și a altor componente necesare anterior. Prin urmare, unitatea de pompare este una specială în această lume a pompelor de beton. Caracteristicile noului sistem sunt robustețea, performanța ridicată și funcționarea silențioasă.

Circuitul hidraulic semi-închis (HCC) reduce volumul de ulei
Noua unitate de pompare folosește un circuit hidraulic semi-închis extrem de eficient, ce deservește cu putere și fiabilitate toate sistemele de acționare. Ca urmare, volumul de ulei poate fi redus semnificativ. Noul sistem Liebherr combină avantajele celor două tipuri de circuite (deschis și închis) existente în prezent pe piață, eliminând însă dezavantajele fiecăruia, iar clienții confirmă operarea silențioasă și puternică a noii unități de pompare. Totodată, datorită catalogului de accesorii, sunt disponibile pachete de lumini LED de ultimă generație pentru operarea optimă în condiții de întuneric, diverse cutii de depozitare pentru materiale și unelte, precum și rafturi pentru furtunuri și țevi.

MEq
By MEq octombrie 17, 2023 14:04