Tigercat introduce tocătorul orizontal 6900

MEq
By MEq iulie 29, 2022 14:26

Tigercat introduce tocătorul orizontal 6900

Story Highlights

  • Tigercat
  • tocator orizontal Tigercat
  • tocator masa lemnoasa
  • Tigercat 6900
  • Tigercat 6900 grinder
  • utilaje forestiere

Related Articles

6900 este primul tocător orizontal proiectat și construit de Tigercat. Este un utilaj heavy-duty de tocat masă lemnoasă, realizat pentru mărunțirea de mare capacitate și producția de mulci.

Având la bază calitatea legendară de construcție a producătorului canadian Tigercat, tocătorul orizontal 6900 este proiectat pentru utilizare extremă și durată lungă de viață, folosind doar componente de cea mai înaltă calitate. Rotorul și deschiderea mare de alimentare cu pereți exteriori maximizează capacitatea de procesare.

Șasiul superior al tocătorului pivotează pe trenul de rulare, permițând operatorului să ajusteze unghiul de alimentare sau înălțimea de descărcare pentru diferite lungimi de material. Unghiul reglabil elimină necesitatea stabilizatorilor. Șasiul superior pivotant permite transportul pe o semi-remorcă cu platformă joasă, fără a necesita plierea benzii de descărcare.

Utilajul are funcții de control de la distanță pentru operare simplă și mobilitate la fața locului, împreună cu un ecran de 25 cm (10 inch) ușor de folosit pentru monitorizare și reglarea funcțiilor.

Întreținerea este ușoară, cu acces convenabil pentru service. Compartimentul divizat al rotorului se deschide în sus pentru a accesa complet rotorul și sitele. Placa de absorbție a șocurilor mecanice și sitele sunt retractabile hidraulic. Banda unică de descărcare este deschisă în partea de jos, pentru o funcționare curată și o întreținere ușoară. O zonă de depozitare a sculelor este montată pe partea laterală a tocătorului.

Opțional este disponibil un cap magnetic cu diametru mare pentru îndepărtarea eficientă a elementelor metalice din produsul final. Utilajul este pregătit să accepte și sisteme magnetice amplasate deasupra benzii de descărcare.

MEq
By MEq iulie 29, 2022 14:26