Titan Machinery lansează propria gamă de uleiuri profesionale T-LINE

MEq
By MEq decembrie 9, 2021 20:51

Titan Machinery lansează propria gamă de uleiuri profesionale T-LINE

Titan Machinery România, parte a grupului american Titan Machinery Inc, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de utilaje agricole și de construcții din lume, anunță lansarea în premieră a unei linii proprii de lubrifianți profesionali, linie care va deservi la cele mai înalte standarde de calitate și eficiență toate categoriile de utilaje agricole și pentru construcții, indiferent de marcă sau aplicație.

Această gamă profesională de lubrifianți va deservi cu prioritate utilajele mixte ale tuturor fermierilor și constructorilor care doresc să-și păstreze calitatea tehnică a mașinilor în perfectă stare de funcționare.

Portofoliul de lubrifianți profesionali T-LINE este format din produse de înaltă calitate ce alcătuiesc cheia menținerii utilajelor funcționale la cel mai înalt nivel de performanță. Lubrifianții profesionali T-LINE sunt potriviți pentru utilizarea în flote multiple de vehicule mixte, atât din segmentul agricol, cât și de construcții. În materie de sortimente, portofoliul T-LINE este format din: uleiuri pentru motor, uleiuri pentru transmisie, uleiuri hidraulice, vaselină, antigel.

Uleiurile T-LINE reprezintă un brand propriu și independent al companiei Titan Machinery și vor fi disponibile în toate țările europene în care compania americană își desfășoară activitatea, respectiv România, Bulgaria, Germania și Ucraina. Astfel, compania oferă tuturor posibilitatea de a achiziționa produse de calitate la prețuri mai bune. În România, noua gamă de lubrifianți va fi disponibilă începând din luna ianuarie 2022.

MEq
By MEq decembrie 9, 2021 20:51