LiuGong aduce pe piaţă un reachstacker de talie mare

MEq
By MEq februarie 26, 2017 23:37

LiuGong aduce pe piaţă un reachstacker de talie mare

Cel mai nou manipulator de containere (reach stacker) de 45 t capacitate al producătorului chinez LiuGong, CLG2450, a ieşit de pe linia de producţie la începutul acestui an. Acesta marchează o bornă importantă în dezvoltarea diviziei de „material handling” a LiuGong, fiind primul utilaj de talie mare special construit pentru încărcarea şi descărcarea containerelor în porturi.

CLG2450 este proiectat pentru transbordarea containerelor în porturi, gări și în depozite de marfă. Acesta poate fi utilizat pentru manipulare, stivuire și operațiuni de transport pe distanțe scurte. De asemenea, este cel mai mare şi mai greu din această categorie de produse şi dispune de cea mai complexă tehnologie hidraulică şi de control electronic din gama de utilaje de manipulare a constructorului chinez.

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor clienților, echipamentul a adoptat multe tehnologii avansate (tehnologie SAS, electronic & intelligent touch control, sistem CAN bus), iar toate componentele cheie au fost proiectate și realizate de către furnizori de componente de renume la nivel mondial.
Obţinerea unui echipament care să aibă o funcționare intuitivă, eficientă și precisă a fost o cerinţă cheie în procesul de proiectare şi construcţie; sistemul de control digital asigură acest lucru prin intermediul unei interfeţe complet digitale, disponibilă în mai multe limbi, și a unui sistem automat de detectare a defecțiunilor, ce permite întreținerea și repararea rapidă. Proiectat de echipa de cercetare şi dezvoltare LiuGong Industrial Design din Marea Britanie, în colaborare cu cea de R&D pentru motostivuitoare din Liuzhou, China, CLG2450 este un echipament sigur, confortabil și ușor.

Statistic, tranzitul containerelor portuare a avut o creştere de peste 5% în ultimii ani, rezultând într-o cerere de echipamente specifice care să mărească eficiența şi productivitatea în astfel de aplicaţii. Odată cu dezvoltarea acestui nou produs, LiuGong oferă un nou produs pe piaţa acestor echipamente, dominată de nume importante precum Kalmar, Konecranes sau Terex.

MEq
By MEq februarie 26, 2017 23:37