Komatsu Europe International propune o soluție de conversie pentru motoarele EU Stage IIIB

MEq
By MEq octombrie 16, 2015 15:31

Komatsu Europe International propune o soluție de conversie pentru motoarele EU Stage IIIB

Din toamna lui 2015, Komatsu Europa va face disponibil un proces de conversie care să sprijine cererea actuală și viitoare pentru cei ce dețin utilaje Komatsu cu motoare EU Stage IIIB, în țările mai puțin reglementate în care nu se găsește combustibil diesel cu conținut de sulf ultrascăzut (Ultra Low Sulphur Diesel – ULSD). Procesul de conversie permite utilajelor Komatsu să funcționeze adecvat în țările unde combustibilul diesel are un conținut mai ridicat de sulf decât în Europa.

Procesul de modificare aprobat va fi efectuat de către dealerii autorizați Komatsu. „Designul inovator, calitatea fabricației și programul Komatsu Care înseamnă că produsele Komatsu au cerere mare în întreaga lume”, spune Jim Venerus, Komatsu Europa Product Marketing DGM. „Cu toate acestea, unele tehnologii de pe motoarele Stage IIIB UE ar putea să nu funcționeze la niveluri de vârf de performanță în țările mai puțin reglementate, unde se folosește combustibil non-ULSD. Procesul de conversie Komatsu permite dealerilor Komatsu să ofere o soluție rapidă și ușoară clienților noștri, fără a compromite performanța produsului.” Procesul de conversie este permanent, iar utilajele convertite nu pot fi folosite pe piețele reglementate.

Dieselul cu conținut de sulf ultrascăzut (ULSD) este un standard pentru definirea motorinei cu conţinut de sulf redus în mod substanţial. Începând din 2007, aproape toţi combustibilii diesel disponibili în America de N şi Europa sunt de tip ULSD.

MEq
By MEq octombrie 16, 2015 15:31