Upgrade la următoarea generație de motoare

MEq
By MEq martie 9, 2016 14:51

Upgrade la următoarea generație de motoare

Macaralele pe șenile Sennebogen trec la următoarea generație de motoare. Noua generație a modelului 3300, cu o sarcină sigură de operare de 125 t, vine cu o varietate de ataşamente, cu cel mai nou motor și cu un tren de rulare Star Lifter.

Macaralele pe şenile sunt folosite în numeroase aplicaţii, de la ridicare până la asamblarea elementelor clădirilor de mari dimensiuni sau la construcţia turbinelor eoliene. Aceste lucrări presupun flexibilitate, sarcini mari de lucru sigure, vinciuri puternice şi trenuri de rulare pentru operaţiuni eficiente. Cu o experienţă de peste 60 de ani în design şi dezvoltare, Sennebogen a revizuit complet modelul de macara pe şenile 3300 de 125 t, pentru a se încadra în cerinţele standardului de emisii Tier 4f.

Motorul diesel puternic de 186 kW împreună cu sistemul hidraulic multi-circuit optimizat acţionează troliul de 160 kN, la viteze ale cablului de până la 105 m/min. Grație trenului de rulare robust Star Lifter, utilajul este stabil. Șenilele pot fi îndepărtate cu ușurință, după care mașina de bază, cu o lățime de doar 3,2 m, poate fi transportată. Datorită sistemului inovator de auto-asamblare Sennebogen, macaraua se poate asambla singură pe şantier în doar câțiva pași.

Braţul zăbrelit e disponibil în mai multe designuri, de la 31.1 la 94 m, datorită sistemului moular testat. Variantele cu braţ oscilant (fly jib) şi alte ataşamente, inclusiv braţe auxiliare şi înclinate, oferă flexibilitate suplimentară.
Macaraua 3300 este foarte eficientă din punctul de vedere al energiei, datorită modului Eco și sistemului de control și diagnosticare SENCON. Cabina modernă Maxcab este un mediu de operare confortabil şi permite o vedere bună asupra zonei de lucru. Totodată, se poate înclina la 20 grade sau ridica până la înălţimea de 2.7 m. SENNEBOGEN_Image_3300__2_ (1)

Sennebogen 3300 E-Series:
Motor: CAT diesel, 186 kW/253 hp, Tier 4f
Tren de rulare: Star Lifter (5.8 m lăţime)
Cabină: Maxcab
Puncte de mentenanţă accesibile şi design simplu

MEq
By MEq martie 9, 2016 14:51