Komatsu Europe anunță un upgrade major în gama sa de buldoexcavatoare

MEq
By MEq aprilie 7, 2022 15:58

Komatsu Europe anunță un upgrade major în gama sa de buldoexcavatoare

Komatsu Europe anunță trecerea la motoare Stage V în toată gama sa de buldoexcavatoare. Noile WB93R-8, WB97R-8, WB93S-8 și WB97S-8 au acum un motor conform standardul european Stage V, împreună cu tehnologii de post-tratare dovedite. De asemenea, ele păstrează toate valorile modelelor anterioare, pentru a oferi clienților o soluție robustă, fiabilă și cu o întreținere foarte redusă.

„După introducerea cu succes a gamei -8, noile modele compatibile cu standardul Stage V aduc familiei de buldoexcavatoare Komatsu o serie de caracteristici la standarde înalte”, a spus Alex Visentin, Product Manager la Komatsu Europe. „Cu un accent clar pe siguranță, această gamă actualizată de buldoexcavatoare Komatsu este un echilibru perfect între vizibilitatea excelentă, confortul operatorului și productivitate, ceea ce o face ideală pentru nevoile oricărui client.”

Echipa de dezvoltare Komatsu a ținut cont de feedback-ul clienților pentru a oferi o experiență centrată pe operator, menținând combinația unică de evacuare laterală și capotă compactă, un nivel fonic confortabil la nivelul cabinei și o varietate de opțiuni complet noi.

Caracteristici și avantaje noi pentru modelele WB93R-8, WB97R-8, WB93S-8, WB97S-8:
– Filtru de particule diesel de lunga durată: 8000 ore
– Motor EU Stage V
– Cilindree: 3,6 litri
– Frână asistată
– Linie de cuplă rapidă pentru buldoexcavatorul WB97
– Cutie de scule, în spate, ca opțiune
– Funcție de hiperventilare a motorului
– Coduri de eroare vizibile acum în Komtrax
– Opțiune de anvelope Michelin Power CL
– Sistem Lehnhoff MS/HS montat din fabrică, opțional
– Opțiune radio DAB

MEq
By MEq aprilie 7, 2022 15:58