Eco Log lansează noua cabină de harvester

MEq
By MEq iunie 2, 2023 21:24

Eco Log lansează noua cabină de harvester

Eco Log lansează o cabină complet nouă de harvester, iar împreună cu aceasta, seria G de harvestere. Noua cabină a fost proiectată cu un focus total pe operator, unde fiecare piesă a fost atent selectată pentru a crea cele mai bune condiții posibile pentru o zi de lucru eficientă, productivă și confortabilă.

„La Eco Log, suntem în permanent dialog cu clienții noștri și încercăm să-i ascultăm și să aflăm mai multe despre solicitările lor și despre ce au nevoie pentru ca operațiunile lor să funcționeze cât mai bine posibil. Munca de dezvoltare este într-adevăr un efort de echipă, iar rezultatul este o cabină spațioasă pentru harvester, cu o ergonomie bună, izolare fonică eficientă, vizibilitate excelentă, un sistem complet nou de climatizare și lumini de lucru bine poziționate. De asemenea, am depus mult efort la interiorul cabinei, de la spațiile de stocare inteligentă și opțiunile largi de încărcare până la gama modernă de culori și sistemul de sunet. Pur și simplu oferim o cabină cu adevărat grozavă”, spune Emil Forsblom, Head of Product Development la Eco Log.

Eco Log lansează noua cabină de harvesterUtilajele forestiere de recoltat cu braț pendular din seria G includ modelele 550, 560, 580 și 590. Noul Eco Log 580G a trecut acum la un alt nivel și împărtășește aceeași platformă cu modelul Eco Log 590, ceea ce înseamnă că este un utilaj și mai puternică decât înainte. „Vreau să evidențiez noul nostru 580G. Excelează prin versatilitate și putere și sunt sigur că oricine îl va încerca va fi de acord”, mai spune Emil Forsblom.

În toamna lui 2022, Eco Log a introdus mai multe upgrade-uri majore pe harvesterele sale cu braț pendular – de la un nou sistem de control, o nouă transmisie pe puntea spate și un sistem anti-derapare până la un sistem hidraulic simplificat și câteva îmbunătățiri în ceea ce privește funcționalitatea și siguranța printr-un acces îmbunătățit. Toate aceste actualizări sunt acum implementate pe noua serie G.

„S-au întâmplat multe cu utilajele noastre de recoltare din seria 500. Știm deja că fiecare excelează în mai multe domenii, cum ar fi productivitatea ridicată, fiabilitatea și funcționalitatea. Acest lucru, împreună cu ultimele actualizări, iar acum cu noua cabină de harvester, ne permit să oferim clienților noștri utilaje forestiere moderne, de viitor, ceva cu totul în plus”, mai spune Emil Forsblom.

Despre noua cabină de pe harvesterele Eco Log:
– O cabină spațioasă cu posibilități ample de depozitare. Scaunul pivotant îi permite operatorului să acceseze și să utilizeze cu ușurință secțiunea din spate a cabinei.
– Cabina are geamuri din sticlă securizată groasă și rute de acces sigure datorită noii platforme care permite accesul și ieșirea din cabină prin ușa laterală, ușor și în siguranță.
– Cabina folosește o abordare nou-nouță pentru sistemul HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat). Sistemul permite reglarea automată a temperaturii și a fost testat temeinic atât în climat cald, cât și în zone reci.
– Interiorul este modern și bine gândit. Oferă, printre altele, mult spațiu, mai multe posibilități inteligente de stocare și opțiuni largi de încărcare, cu conexiuni multiple.
– Toate harvesterele din seria G sunt echipate cu sistemul de control Eco Log NexSci, au tastaturi ușor de utilizat, un joystick cu unsprezece butoane și un nou sistem de sunet cu subwoofer integrat, compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.
– Interiorul cabinei dispune, de asemenea, de izolare fonică eficientă și iluminare confortabilă cu lumini LED integrate.
– Există mai multe opțiuni de lumini de lucru atât în față, cât și pentru spatele cabinei.

MEq
By MEq iunie 2, 2023 21:24