Upgrade pentru încărcătoarele frontale compacte Bobcat

MEq
By MEq februarie 2, 2024 21:39

Upgrade pentru încărcătoarele frontale compacte Bobcat

Story Highlights

  • Bobcat
  • incarcator frontal compact
  • L75, L85
  • L95
  • Compact Wheel Loader (CWL)

Related Articles

În 2021, Bobcat a lansat primul încărcător frontal compact (CWL) al companiei, modelul L85. Ulterior, în 2022, compania a adăugat modelul L75, iar în 2023, Bobcat a introdus modelul premium vârf de gamă, L95.

Ca parte a programului de îmbunătățire continuă al Bobcat, bazat pe feedback-ul clienților, compania a anunțat actualizări anuale pentru L75 și L85 pentru modelele din 2024, permițând proprietarilor celor mai recente versiuni ale acestor utilaje să beneficieze de unele dintre funcțiile avansate introduse anul trecut pe L95.

Încărcătoare frontale compacte premiate
Încărcătorul frontal compact Bobcat L85 a fost câștigător la categoria Product, ediția din 2021 a premiilor iF Design. Iar în septembrie anul trecut, L75 și L85 au câștigat la categoria Product Design, în cadrul premiilor internaționale BIG SEE. Cele trei modele premiate, împărtășesc același nivel înalt de funcții standard, oferind un confort ridicat și ușurință în operare.

Noi funcții pentru L75 și L85 (modelele 2024)
• Power Bob-Tach (NOU) – opțiune din fabrică pentru L85
Aceasta oferă o conexiune performantă a uneltelor de lucru Bobcat pentru aplicațiile în care capacitatea maximă de încărcare și transport cu cupa și furcile pentru paleți nu este la fel de importantă precum cuplarea la numeroasele unelte de lucru compatibile cu Bob-Tach, folosite pe același șantier de către miniîncărcătoarele pe roți și încărcătoarele compacte pe șenile Bobcat.

• Scaun încălzit cu suspensie pneumatică (NOU) – opțiune din fabrică
Scaunul cabinei de pe L75 și L85 are acum un spătar mai înalt cu tetieră, împreună cu o configurație de suspensie pneumatică, flotant blocabilă și cotieră reglabilă pe partea stângă, cu un nou nivel de confort. Suprafața din material textil crește confortul operatorului – atât pe vreme rece, cât și caldă. Scaunul include, de asemenea, un senzor pentru a indica prezența operatorului și pentru a spori siguranța (prin dezactivarea debitului auxiliar).

• Advanced Attachment Control (îmbunătățit) – standard pe L85 / opțiune din fabrică pe L75
Bobcat a îmbunătățit sistemul avansat de atașament prin adăugarea de noi funcții ce ușurează viața operatorului. Noua funcție flex-drive îi permite operatorului să schimbe turația motorului prin accelerare manuală, independent de pedala de accelerație, în orice moment în timpul operării. Odată cu această schimbare, Bobcat oferă și funcționalitatea de ralanti automat, atunci când utilajul nu este în uz timp de patru secunde, pentru a reduce consumul de combustibil.

• Automatic Ride Control (îmbunătățit) – opțiune din fabrică
Pentru a crește confortul de conducere la viteză mai mare, precum și la sarcini mai mari, Bobcat a îmbunătățit această funcție. Suspensia brațului de încărcare activată automat crește confortul operatorului și protejează materialul transportat (din cupă sau din furci). De asemenea, stabilitatea e mai mare urcarea/coborârea unei pante sub sarcină. Maniera de afișare a fost, de asemenea, actualizată pentru a indica starea activă-inactivă a controlului la rulare.

• High Flow (îmbunătățit) – opțiune din fabrică
Această functie unică în industrie, adaptată de la alte încărcătoare Bobcat, asigură un debit de 100 l/min pentru a rula unelte de lucru cu debit mare (ex: freze de zăpadă, freze de asfalt). Pentru a îmbunătăți performanța atașamentelor cu debit mare, Bobcat a crescut presiunea de la 200 la 225 bar. Cu această schimbare, Bobcat a micșorat cu 50% timpul de reducere automată a turației motorului, setat pentru a proteja componentele hidraulice atunci când utilajul este rece.

• Joystick Control (îmbunătățit) – configurație standard
Bobcat a îmbunătățit timpul de răspuns înainte-înapoi, împreună cu funcția de ridicare și înclinare, pentru a crește productivitatea și experiența de operare. Utilajele aflate deja în uz pot fi actualizate pur și simplu prin descărcarea unui nou software.

• Upgrade cotiera stânga a scaunului cu suspensie (NOU) – articol ce poate fi comandat aftermarket
Confortul sporit al mâinii stângi. Pentru actualizare, această funcție este oferită prin serviciile Aftermarket de la Bobcat.

MEq
By MEq februarie 2, 2024 21:39