Compania Brookland Sand & Aggregates Ltd se bazează pe calitățile superioare ale anvelopelor BKT

MEq
By MEq martie 13, 2024 18:51

Compania Brookland Sand & Aggregates Ltd se bazează pe calitățile superioare ale anvelopelor BKT

Story Highlights

  • BKT Tires
  • anvelope BKT
  • Brookland Sand & Aggregates Ltd
  • EARTHMAX SR 45
  • EARTHMAX SR 50
  • EARTHMAX SR 49
  • All Steel radial tire

Related Articles

În Cornwall, o regiune cu legende străvechi și peisaje încântătoare, industria minieră este adânc înrădăcinată în istoria și identitatea acestui ținut din Anglia. Littlejohns Pit este un simbol iconic și viu al unei moșteniri industriale vechi de secole, în care argila și nisipul de porțelan au fost timp îndelungat mărci în modelarea peisajului local. În acest peisaj, Brookland Sand & Aggregates Ltd din Saint Austell strălucește ca un exemplu virtuos de cooperare și sustenabilitate. Din martie 2010, compania a vândut peste 2,3 milioane de tone de nisip și agregate clienților locali și naționali, demonstrând o extindere semnificativă dincolo de granițele regiunii Cornwall. Cu o treime din activitatea sa desfășurată în afara ţinutului și un volum substanțial de vânzări și pe piața londoneză, Brookland Sand & Aggregates Ltd s-a impus ca lider în domeniu.

Compania procesează „Stent”, un produs secundar al mineritului caolinului, în nisip secundar ecologic și agregate. Acest angajament este reflectarea unui sentiment profund de conștiință ecologică care vizează conservarea resurselor naturale și reducerea impactului asupra mediului – principi ce găsesc un aliat puternic în BKT, producător consacrat de anvelope Off-Highway. BKT furnizează companiei Brookland Sand & Aggregates Ltd anvelope necesare pentru asigurarea unor operațiuni sigure și continue, evitând astfel perioadele de nefuncționare și maximizând eficiența producției.

Abordarea Brookland Sand & Aggregates Ltd față de inovație și fiabilitate în operațiunile sale de zi cu zi beneficiază foarte mult de experiența profesională și poveștile personale ale angajaților săi. O astfel de figură cheie este Alfie Johns, ale cărui legături cu zona și industria minieră depășesc cu mult rolul său actual. „Am crescut în această zonă, fiind născut într-un sat nu departe de aici. Încă de când am mers la școală, lucrul în acest domeniu a fost printre oportunitățile de angajare locale”, spune Alfie. „Este din familie: bunicul meu, tatăl meu, toți au lucrat în industria lutului, care acum face parte și din afacerea noastră.”

Compania Brookland Sand & Aggregates Ltd se bazează pe calitățile superioare ale anvelopelor BKT Acest sentiment profund de apartenență și dedicare este evident în grija și atenția pe care Alfie le acordă muncii sale, mai ales atunci când vine vorba de alegerea utilajului potrivit pentru a asigura operațiuni sigure și eficiente. Decizia de a se baza pe anvelopele BKT reflectă nu numai o alegere de afaceri, ci și urmărirea unei moșteniri de familie legate de pământ și de prelucrarea acestuia.

Alfie adaugă un alt aspect care vorbește despre eficiența anvelopelor BKT în operațiunile zilnice ale companiei: „Ne bazăm pe BKT de aproximativ 6-7 ani, iar acum testăm o anvelopă de trei stele pe autobasculantele noastre pentru a le crește durabilitatea. Performanțele lor impresionante de-a lungul anilor nu au făcut decât să-mi confirme încrederea în marcă. Apreciem în mod deosebit rezistența la uzură și versatilitatea acestora în condiții meteo schimbătoare – calități esențiale pentru operațiunile noastre. Încrederea, fiabilitatea și rentabilitatea sunt de bază atunci când vine vorba de alegerea anvelopelor noastre.”

Impactul condițiilor meteo asupra operațiunilor zilnice este o temă centrală pentru Brookland Sand & Aggregates Ltd, care consideră condițiile meteo drept una dintre provocările principale. „În zilele ploioase, drumurile noastre nisipoase se transformă în poteci alunecoase și grele, în timp ce soarele le usucă, lăsând în urmă straturi groase de praf”, explică Alfie, subliniind modul în care compania trebuie să se adapteze constant la aceste variabile. „În pofida acestor provocări, angajamentul nostru față de sustenabilitate și respectarea legislației de mediu rămâne neclintit. Ne asigurăm întotdeauna că operațiunile noastre sunt atât eficiente, cât și responsabile față de mediu.”

Această conștientizare a mediului, în combinație cu necesitatea de a opera eficient în toate condițiile meteo, face ca alegerea anvelopelor BKT să fie o componentă cheie în strategia operațională a companiei. „Experiența mea anterioară pozitivă cu BKT a întărit decizia de a le adopta și aici, la Brookland. Fiabilitatea lor într-o varietate de condiții diferite, de la ploi abundente la secetă, ne permite să ne continuăm operațiunile fără întreruperi, păstrându-ne în același timp angajamentul față de eficiență și sustenabilitate.”

Mărturiile directe ale celor care lucrează în domeniu sunt de o importanță cheie pentru înțelegerea valorii reale a alegerilor companiei. Jake Cleave, fiul proprietarului Marshall Claeve și tânăr șofer de autobasculantă la Brookland, este unul dintre cei mai noi angajați ai companiei.

„Lucrez aici de aproximativ trei ani și pot spune că utilizarea anvelopelor BKT ne-a îmbunătățit semnificativ eficiența operațională”, spune Jake. „Aderența și stabilitatea lor, chiar și în cele mai nefavorabile condiții meteo, ne permit să menținem continuitatea operațională fără perioade de nefuncționare. Reutilizarea produselor secundare în ciclul nostru de producție nu este doar un beneficiu economic, ci contribuie și la reducerea impactului operațiunilor noastre asupra mediului. Iar în BKT am găsit un partener care împărtășește viziunea noastră asupra unui viitor mai sustenabil.”

Compania Brookland Sand & Aggregates Ltd se bazează pe calitățile superioare ale anvelopelor BKT Brookland Sand & Aggregates Ltd a ales anvelopele BKT din gama EARTHMAX pentru a satisface nevoile operațiunilor lor zilnice. Printre modelele utilizate ies în evidență EARTHMAX SR 45, EARTHMAX SR 50 și EARTHMAX SR 49.

EARTHMAX SR 45 M este o anvelopă radială cu structură All Steel, special concepută pentru autobasculante rigide, care oferă o tracțiune excelentă și este ideală pentru operațiuni pe distanțe lungi.

EARTHMAX SR 50 (L-5) este o anvelopă radială cu structură All Steel, special concepută pentru încărcătoare frontale. Carcasa durabilă și protecțiile pereților laterali sunt ideale pentru cele mai solicitante operațiuni. EARTHMAX SR 50 este fabricată dintr-un compus special rezistent la tăiere care reduce uzura, asigurând o durată de viață mai lungă a anvelopelor. Operatorii apreciază, de asemenea, tracțiunea excelentă, combinată cu stabilitatea și deplasarea confortabilă.

EARTHMAX SR 49 (L-4) este o anvelopă radială cu structură All Steel, proiectată pentru încărcătoare frontale și buldozere, autobasculante cu profil redus (LPDT) și încărcătoare subterane LHD. EARTHMAX SR 49 asigură performanțe excelente în operațiuni miniere solicitante, unde tracțiunea și stabilitatea excelente reprezintă cerințe esențiale. Anvelopa are un design direcțional și este fabricată dintr-un compus deosebit de rezistent la tăiere, care oferă o durabilitate excelentă.

Parteneriatul dintre Brookland Sand & Aggregates Ltd și BKT rezumă modul în care sustenabilitatea și performanța pot merge mână în mână, chiar și în cele mai solicitante condiții de lucru. Anvelopele BKT, care au fost selectate pentru durabilitatea și fiabilitatea lor, sunt vitale pentru a face față provocărilor operaționale de zi cu zi, asigurând continuitatea și siguranța. Nu numai că această alianță strategică satisface nevoile unei industrii exigente, dar pune și bazele unei abordări mai conștiente față de mediu. Împreună, Brookland și BKT demonstrează că pot excela în performanță fără a compromite angajamentul față de sustenabilitate.

MEq
By MEq martie 13, 2024 18:51