Lansatorul de conducte John Deere 1050K e disponibil în două configurații

MEq
By MEq august 30, 2017 00:37

Lansatorul de conducte John Deere 1050K e disponibil în două configurații

Conceput și fabricat de John Deere în Dubuque, Iowa, lansatorul de conducte (PL) 1050K este disponibil în două configurații de capacitate maximă de ridicare: de 77 t (PL170) și de 100 t (PL220).

Modelele 1050K PL cu o putere de 350 hp au o transmisie hidrostatică dual-path (cu două căi), care oferă mișcări mai precise și un control mai bun de-a lungul șanțului. În plus, comenzile electrohidraulice permit măsurarea foarte precisă în momentul poziționării conductei.
„Clienții noștri din acest sector au cerut un lansator de conducte John Deere special conceput”, a declarat Nathan Horstman, manager de marketing pentru utilaje pe șenile, John Deere Construction & Forestry. „Iar aceasta a fost oportunitatea ideală de a proiecta și produce două configurații de lansator de conducte care să aibă la bază cea mai mare platformă a noastră de tractor pe șenile.”

Atunci când părăsesc fabrica, lansatoarele de conducte sunt pregătite pentru a fi echipate cu braț ales de către client de la un furnizor aprobat. Utilajele prezintă un design bolt-on/pin-up care simplifică instalarea laterală a brațului, îmbunătățind fiabilitatea și reducând timpul de instalare.
Cabina utilajului integrează un joystick electrohidraulic pentru controlul precis cu o singură mână a liniei de încărcare, a brațului și a contragreutății. Acoperișul cabinei prezintă un luminator larg ce oferă operatorilor o vedere clară asupra brațului. Pentru a simplifica și mai mult configurarea, cabina special concepută este echipată din fabrică pentru instalarea ușoară a indicatorului momentului de sarcină al brațului lateral (LMI).

Cabina se înclină cu brațul lateral instalat pentru a crește timpul de funcționare. Grila frontală este articulată pentru a oferi acces ușor la sistemele de răcire. Accesul la jojă, la indicatoare, la tuburile de alimentare, la baterii, la închiderea electrică principală, la motor, transmisie și la toate filtrele se face fără a fi nevoie de unelte. Modul Eco și auto-idle, care pot oferi economii semnificative de combustibil în multe aplicații de lansare de conducte, sunt standard pe toate tractoarele John Deere. Modul Eco reglează automat turația motorului și setările de transmisie în funcție de sarcină și are potențialul de a reduce consumul de combustibil cu până la 25%, fără pierderi de productivitate.

Managerii de flotă care doresc să profite la maximum de lansatorul de conducte 1050K se pot baza pe soluția de asistență Ultimate Uptime din paretea dealerilor John Deere, ce include funcția John Deere WorkSight. Cu Ultimate Uptime, proprietarii primesc inspecții ”predelivery” și de follow-up care includ cinci ani de utilizare a sistemului telematic JDLink, prognoze de sănătate a mașinilor, diagnostice la distanță, capabilități de programare și capacitatea de a adăuga soluții de funcționare furnizate de distribuitori, pentru a crea un pachet personalizat.

MEq
By MEq august 30, 2017 00:37